beregening-header-3

Aanleg / ontwerp beregening

Aanleg / ontwerp beregening

De mooiste tijd om een sproeiinstallatie aan te leggen is tijdens de aanleg van een nieuwe tuin. De graafwerkzaamheden van uw nieuwe tuinberegening brengen geen schade toe omdat de tuin nog ingezaaid moet worden.

Offerte aanvragen
aanleg-ontwerp-1

Flexibele leidingen

Tevens kan er veel sneller gegraven worden doordat er geen obstakels aanwezig zijn. Ook in een bestaande tuin hoeft de aanleg van een beregeningsinstallatie geen probleem te zijn. Door gebruik van flexibele leidingen kunnen we gemakkelijk om elke boom of plant heen.
Over het algemeen is het voor- en najaar de mooiste tijd omdat de planten dan in rust zijn. Ook gedurende de zomer hoeft aanleg geen probleem te zijn, mits de beplanting van voldoende water wordt voorzien. De graafwerkzaamheden worden uitgevoerd met een minikraan, sleuvenfrees of zeer smalle spades, om geen schade toe te brengen aan de bestaande tuin. Tijdens het leggen van de leidingen kunnen gelijk elektriciteitskabels gelegd worden voor verlichting en/of wandcontactdozen.

aanleg-ontwerp-2

Sleufloos leidingen aanleggen

Voordat Wilkon® begint met de aanleg van uw leiding/kabel netwerk zullen wij eerst met kabeldetectie apparatuur controleren of er geen kabels/leidingen in het te graven/frezen tracé aanwezig zijn zodat de kans op schade zeer klein tot niet aanwezig is. Wij maken gebruik van een LM 42 combi. Waar we zowel sleuven mee kunnen frezen als zowel sleufloos leiding en kabels aanleggen. Daarnaast gebruiken wij een perslucht bodemraket zodat wij onder straatwerk en gazon door kunnen schieten.

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/