beregening-header-5

Beregening Epe

Beregening Epe

Voor beregening in Epe en omgeving bent u bij Wilkon aan het juiste adres. Al 50 jaar verzorgen wij vanuit onze locatie Epe het produceren, leveren, aanleggen, installeren en onderhouden van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke beregeningsinstallaties. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw tuin of gazon, maar ook een park of sportveld optimaal laten groeien. Bovendien stemmen wij uw installatie nauwkeurig op uw waterbehoefte af, zodat u niet meer water verbruikt dan nodig. 

Offerte aanvragen
beregening-tuin-2

Maatwerk beregening in Epe

Met een beregeningsinstallatie van Wilkon kunt u uw tuin, gazon, park of sportveld op een eenvoudige en efficiënte manier beregenen. Voordat we uw beregening aanleggen, brengen we uw tuin namelijk eerst nauwkeurig in kaart. Op basis daarvan maken we een maatwerk beregeningsplan voor u. Daarin stemmen we het bereik van de sproeiers en de waterbehoefte van uw tuin zorgvuldig op elkaar af. Zo zorgen we voor een perfecte beregening van uw tuin, gazon, park of sportveld in Epe. Bovendien verbruikt u op deze manier niet onnodig veel water. Ook detecteren we vooraf met professionele apparatuur of er geen leidingen en kabels in het tracé aanwezig zijn. Zo voorkomen we schade aan uw tuin.

beregening-tuin-3

Gebruiksvriendelijke installaties van topkwaliteit

De afgelopen decennia hebben onze specialisten vele tientallen installaties in de meest uiteenlopende tuinen aangelegd. Ook in Epe en omgeving kiezen veel mensen voor beregening van Wilkon. Onze beregeningsinstallaties staan namelijk bekend om hun perfecte kwaliteit en uitstekende bedieningsgemak. Bovendien behoudt uw tuin een strakke, verzorgde uitstraling. De poly-ethyleen leidingen liggen namelijk ondergronds en ook de pop-up sproeiers zakken weer netjes terug in de bodem. Dankzij flexibele leidingen kunnen we uw beregening bovendien eenvoudig om bomen en planten heen aanleggen. 

beregening-tuin-1

Wilkon, uw specialist voor beregening in Epe

Woont u in Epe of in omliggende plaatsen als Oene, Vaassen of Heerde en wilt u beregening laten aanleggen? De specialisten van Wilkon helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor maatwerk advies. Met onze brede kennis en ruime ervaring helpen we u graag met een maatwerk oplossing die perfect bij u past.

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/