beregening-header-5

Beregening Nunspeet

Beregening Nunspeet

Voor beregening in Nunspeet is Wilkon altijd dichtbij. Vanuit Epe verzorgen wij al een halve eeuw de productie, aanleg, installatie en het onderhoud van maatwerk beregeningsinstallaties. Dankzij 50 jaar ervaring bent u verzekerd van een optimaal gebruiksvriendelijke en efficiënte installatie van topkwaliteit. Of u nu uw tuin of gazon wilt beregenen of een park of sportveld: wij helpen u graag!

Offerte aanvragen
beregening-tuin-2

Uw beregening in Nunspeet perfect op maat

Eenvoudig in gebruik en efficiënt in verbruik, dat zijn de beregeningsinstallaties van Wilkon. Voordat we uw installatie aanleggen, maken we namelijk eerst een nauwkeurige analyse van uw tuin, gazon, park of sportveld. Zo kunnen we het beregeningsplan perfect op maat uitvoeren. Op basis van waterbehoefte en sproeibereik zorgen we voor een perfecte beregening van uw tuin of (sport)park in Nunspeet. Doordat alles zo zorgvuldig op elkaar is afgestemd, beperkt u bovendien uw waterverbruik. Ook inspecteren we uw tuin met professionele apparatuur op de aanwezigheid van leidingen en kabels, om schade te voorkomen. Dankzij flexibele leidingen leggen we uw installatie bovendien eenvoudig om bomen en planten heen.

beregening-tuin-3

Perfecte kwaliteit, optimaal bedieningsgemak

Sinds we ruim 50 jaar geleden zijn begonnen, hebben onze specialisten vele tientallen uiteenlopende tuinen voorzien van een beregeningsinstallatie. Ook in Nunspeet en de wijde omgeving kiezen veel mensen heel bewust voor beregening van Wilkon. Dat komt niet alleen door de perfecte kwaliteit, maar ook door het optimale bedieningsgemak. Bovendien is het mooi meegenomen dat een installatie onopvallend wordt weggewerkt. De poly-ethyleen leidingen liggen bijvoorbeeld ondergronds en ook de pop-up sproeiers zakken netjes terug in de grond. Zo behoudt uw tuin een strakke en verzorgde uitstraling.

beregening-tuin-1

Wilkon, het vertrouwde adres voor beregening in Nunspeet

Woont u in of rondom Nunspeet en heeft u beregening nodig voor uw tuin, gazon, park of sportveld? Onze specialisten nemen graag de tijd voor u. Als totaalpartner verzorgen wij niet alleen de aanleg en installatie, maar indien gewenst ook het onderhoud voor u. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend advies op maat. Wij helpen u graag met een oplossing die perfect bij u past.

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/