beregening-header-5

Beregening Vaassen

Beregening Vaassen

Voor beregening in Vaassen is Wilkon u graag van dienst. Als lokale totaalpartner verzorgen onze specialisten vanuit Epe al ruim 50 jaar productie, aanleg, installatie en onderhoud van maatwerk beregeningsinstallaties. Die ervaring ziet u onder meer terug in de betrouwbaarheid, efficiency en het gebruiksgemak van onze installaties. Zowel voor de beregening van tuinen en gazons als van parken en sportvelden hebben wij een maatwerk oplossing in huis.

Offerte aanvragen
beregening-tuin-2

Uw beregening in Vaassen helemaal op maat

Als u beregening nodig heeft, wilt u niet meer water verbruiken dan nodig. Tegelijk is het wel belangrijk dat de gehele te beregenen oppervlakte voldoende water krijgt. Ook daarom kiest u voor Wilkon. Voordat we uw beregeningsinstallatie realiseren, maken we namelijk een zorgvuldige analyse van uw tuin, gazon of (sport)park. Daardoor kunnen we de waterbehoefte en het sproeibereik nauwkeurig op elkaar afstemmen en uw beregening in Vaassen helemaal op maat maken. Bovendien vergeten we ook de praktische aspecten niet. Zo sporen we eventuele leidingen en kabels op met professionele apparatuur, om schade te voorkomen. Ook planten en bomen kunnen gewoon op hun plek blijven: onze installaties beschikken over flexibele leidingen die we hier eenvoudig omheen kunnen leggen.

beregening-tuin-3

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

In de ruim 50 jaar dat we nu bestaan, kozen al honderden mensen door heel Nederland voor beregening van Wilkon. Ook in Vaassen voorzien onze specialisten veel tuinen en (sport)parken van beregening op maat. De keuze voor Wilkon heeft niet alleen met het efficiënte waterverbruik te maken. Ook de goede betrouwbaarheid en het eenvoudige bedieningsgemak van onze installaties zijn belangrijke pluspunten. Daarnaast zijn onze installaties prachtig afgewerkt. De hoogwaardige poly-elytheen leidingen die we gebruiken, zijn daar een prachtig voorbeeld van. We plaatsen deze onzichtbaar onder de grond en ook de pop-up sproeiers zakken netjes terug in de grond. Zo behoudt uw tuin altijd zijn strakke en verzorgde uitstraling.

beregening-tuin-1

Wilkon, uw lokale specialist voor beregening in Vaassen

Heeft u beregening nodig voor uw tuin, gazon, park of sportveld in Vaassen? Bel of mail gerust met onze specialisten voor een vrijblijvend advies op maat! Van productie en aanleg tot installatie en zelfs onderhoud: wij verzorgen het graag voor u.

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/