heaeder-bronboring

Bronboring

Bronboring

Voor eigen watervoorziening voor kleine tot middelgrote tuinen, hobbyboeren, groentetuinen en vijvers van beperkte omvang wordt veelal gebruik gemaakt van grondwater, aangeboord met een bronboring. Groot voordeel van grondwater is dat het bij voldoende afname goedkoper is dan leidingwater, in grotere capaciteit beschikbaar (is) in vergelijking met het waterleidingnet en soms een voordeliger oplossing waar geen waterleiding voor handen is.

Offerte aanvragen
bronboring-1

Bronboringen voor allerlei toepassingen

We verrichten bronboringen voor verschillende doeleinden. Voor ieder van deze doeleinden hebben wij kennis tot en mét en beschikken wij over het juiste materieel. Iedere boorklus is bij ons dus in goede handen. Voordeel van boren ten opzichte van spuitboren is dat met een bronboring er veel dieper geboord kan worden en dat hierbij de waterkwaliteit beter te controleren is tijdens het boorproces.

Meer weten over bronboringen?

Neem voor al uw vragen en meer informatie over bronboringen gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag en adviseren u geheel vrijblijvend over een oplossing die in uw situatie het meest geschikt is.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in bronboring.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/