Beregening

Voor de optimale groei en bloei van uw tuin of park is het mogelijk om een beregening of sproeisysteem aan te leggen. Wilkon is gespecialiseerd in het op maat maken, leveren, installeren en onderhouden van uw beregeningsinstallatie. Hiervoor beschikken wij over de nieuwste technieken. Door middel van ondergrondse poly-ethyleen leidingen en pop-up sproeiers kan een tuin op een efficiënte en eenvoudige manier van water worden voorzien.

Hiervoor beschikken wij over de nieuwste technieken. Door middel van ondergrondse poly-ethyleen leidingen en pop-up sproeiers kan een tuin op een efficiënte en eenvoudige manier van water worden voorzien. De mooiste tijd om een sproeiinstallatie aan te leggen is tijdens de aanleg van een nieuwe tuin. Ook in een bestaande tuin hoeft de aanleg geen probleem te zijn. Door gebruik van flexibele leidingen kunnen we gemakkelijk om elke boom of plant heen.

Voordat Wilkon® begint met de aanleg van uw leiding/kabel netwerk zullen wij eerst met kabeldetectie apparatuur controleren of er geen kabels/leidingen in het te graven/frezen tracé aanwezig zijn zodat de kans op schade zeer klein tot niet aanwezig is. Wij maken gebruik van NO-Dig apparatuur. Waar wij zowel sleuven mee kunnen frezen als zowel sleufloos leiding en kabels aanleggen.

Daarnaast gebruiken wij een perslucht bodemraket zodat wij onder straatwerk en gazon door kunnen schieten.

Toepassingen

Wij passen beregeningstechniek toe bij ondermeer particuliere- en bedrijfstuinen, sportcomplexen (tennisbanen, voetbalvelden, hockeyvelden, golfbanen), openbare ruimtes, maneges en paardenbakken, plantenteelt en fruitteelt en ook stofgevoelige bedrijfsterreinen. Daarnaast vervangen, onderhouden of moderniseren wij bestaande beregeningsinstallaties van alle merken.


offerte aanvragen

Beregening | Wilkon Beregening | Wilkon Beregening | Wilkon Beregening | Wilkon Beregening | Wilkon