Beregeningspomp

De grotere tuinen hebben vaak meer capaciteit nodig. Hierbij wordt het water onttrokken vanuit een bron of vanuit het oppervlaktewater. Iedere beregeningsinstallatie heeft zijn eigen behoefte aan water.

Om aan elke vraag naar specifieke behoefte aan water te voldoen, heeft Wilkon ruime keuze uit diversen waterpompen. Door deze ruime keuze kan er altijd de juiste oplossing worden gevonden.

Alle pompen zijn van het merk Dab welke in de landbouw en industrie worden toegepast. We kunnen gerust zeggen dat deze pompen hun betrouwbaarheid jarenlang bewezen hebben. Om een geluidsvrije werking te verkrijgen worden vaak bronpompen geadviseerd. Deze pompen worden in de bron zelf gemonteerd op een diepte van 8 tot 30 meter. Aanzuigproblemen en geluid behoren hierbij tot het verleden, met bijkomend voordeel dat de opbrengst ten opzichte van de energiekosten zeer gunstig is.

Alle pompen kunnen door de regenautomaat worden aangestuurd. Voor een constante druk op het leidingsysteem wordt gebruik gemaakt van een hydrofoorinstallatie.

Deze installatie kan compleet geleverd worden, of samengesteld met een bronpomp. Groot voordeel hierbij is dat er een ongelimiteerd aantal tappunten op aangesloten kan worden. Bijvoorbeeld een kraan om uw gieter te vullen of om zelfs uw toilet van water te voorzien. Kortom: uw eigen waterleiding bedrijf. Ook voor het vullen van vijvers kan met een speciaal elektronische niveauregeling, toe te passen op elk systeem, gebruik worden gemaakt van het aangevoerde water via een pomp.

Voor het onttrekken van water uit regenwaterputten en bassins hebben wij de juiste oplossing. Hiervoor worden speciale pompen toegepast vergelijkbaar met een dompelpomp, maar onder veel hogere druk. Droogdraaien van de pomp is uitgesloten, door een uniek bewakingssysteem, door ons zelf ontwikkeld.

offerte aanvragen

Beregeningspomp | Wilkon Beregeningspomp | Wilkon