Goed dat u kennismaakt
met Wilkon

Welkom bij Wilkon®! Al sinds 1973 helpen wij zowel particulieren als organisaties in de hele Benelux met watermanagement en techniek. Van beregeningsinstallatie tot waterbehandeling en van pomp- en drinkwatervoorzieningen tot drainage en infiltratie. Ook voor zaken als spiegellassen en andere specialistische technische dienstverlening kunt u rekenen op de expertise van Wilkon®. 

Ontwerp en advies, levering en aanleg, installatie en onderhoud

Als specialist in watermanagement en techniek is Wilkon® actief in tal van sectoren. Met een breed scala aan diensten helpen we niet alleen de industrie en de groensector, maar ook sectoren als recreatie, veeteelt en maneges. Als totaalpartner verzorgen we daarbij niet alleen het advies, de levering en de aanleg, maar ook het ontwerp, de installatie en het onderhoud. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken; wel zo prettig! 

Alles voor uw tevredenheid

Met een ervaren team van eigen montage- en servicemedewerkers bouwt Wilkon® al decennialang aan één doel: uw tevredenheid. Niet voor niets is de loyaliteit onder onze klanten zeer groot. We gebruiken dan ook alleen de beste materialen (zoals bijvoorbeeld Toro beregening) en bespreken alles met u, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien besteden we maximale zorg aan een optimale service.

Neem contact met ons op

Neem voor een eerlijk en deskundig advies of een vrijblijvende offerte contact op met onze adviseurs. Waar u ook woont: we kunnen u altijd een passend voorstel doen.