Goed dat u kennismaakt
met Wilkon

Wilkon® is een bedrijf dat zich al meer dan 40 jaar specialiseerd op het gebied van: beregeningsinstallatiestuinberegening, sproeisystemen fonteinen en waterpartijen, drainage en infiltratie toepassingen, pompputten, veedrinkwatervoorzieningen, waterbehandelinginstallaties, tuinverlichting, riolering en stofbeheersing. Wij zijn werkzaam in tal van sectoren. Ondermeer in de industrie en groensector, particulier, overheid, recreatie, veeteelt en maneges. Daarnaast vervangen, onderhouden en moderniseren wij bestaande installaties.
 
Wilkon® levert en monteert u topproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Om u kwaliteit te kunnen garanderen werken wij alleen met de beste materialen. Bij Wilkon® hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom vindt u niet alleen het ruimste assortiment bij ons, maar kunt u bovendien rekenen op uitstekende service.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een eerlijk en deskundig advies of een vrijblijvende offerte. Waar u ook woont, we kunnen u altijd voorzien van een passend voorstel.