Veedrinkwatervoorzieningen

Wilkon® levert en monteert alles op het gebied van veedrinkwatervoorzieningen. Bijvoorbeeld verwarmbare drinkbakken, ideaal voor in de winter.

Wilkon® is dealer van SUEVIA en La Buvette een bekend en vertrouwd merk in veedrinkwatervoorzieningen. Elk dier heeft natuurlijk water nodig of het nu in de zomer is of in de winter. Met vorst is dit voor vee in het land heel lastig. Stelt u zich eens voor dat u elke dag met een emmer water naar het land moet om uw vee van water te voorzien, omdat de waterpomp of waterleiding anders bevriest. Dit is nu voorbij. SUEVIA heeft de verwarmbare drinkbak of de drinkbak die zichzelf opwarmt door aardwarmte.

Wilkon la buvette drinkbakken

Ook voor andere toepassingen voorzien wij u graag van advies. Wilkon® voor advies, aanleg en onderhoud/reparatie van uw vee drinkwatersysteem. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wilkon® ontwerpt, fabriceert en installleert met regelmaat op maat gemaakte veedrinkwatersystemen. Deze veedrinkwatersystemen kunnen in diverse soorten materiaal vervaardigt worden o.a. PE, PP, RVS, Gegalvaniseerd of verzinkt.

offerte aanvragen

Drinkbak en drinkbakken voor vee | Wilkon Drinkbak en drinkbakken voor vee | Wilkon Drinkbak en drinkbakken voor vee | Wilkon Drinkbak en drinkbakken voor vee | Wilkon Drinkbak en drinkbakken voor vee | Wilkon