beregening-tennisbaan.webp

Beregening tennisbaan

Beregening tennisbaan

Met goede beregening blijft uw tennisbaan in topconditie. Goede beregening zorgt niet alleen voor geweldige speleigenschappen, maar ook voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Met een volautomatische beregeningsinstallatie van Wilkon beschikt u altijd over accuraat en efficiënt beregende banen. Al meer dan 50 jaar bieden wij maatwerk beregeningsoplossingen waarmee uw tennisbaan in topconditie blijft. 

Offerte aanvragen
beregening-tennisbaan-1

Belangrijke aandachtspunten bij de beregening van uw tennisbaan

Het beregenen van een tennisbaan vraagt veel zorgvuldigheid. Niet alleen het beregeningsmoment, maar ook de waterhoeveelheid en -verdeling moeten goed zijn om uw tennisbaan in topvorm te houden. Een  tennisbaan die niet optimaal is beregend, verslechtert naast de spelbeleving ook de levensduur van de baan. Bovendien vergroot een slecht beregende tennisbaan het blessuregevaar. Goede beregening is dus belangrijk voor de levensduur van de tennisbaan en de veiligheid en het spelplezier van de spelers. Kies daarom voor optimale veiligheid en maximaal spelplezier met tennisbaanberegening van Wilkon!

beregening-tennisbaan-2

Beregening van uw tennisbaan volledig op maat

Ruim 50 jaar ervaring als beregeningsspecialist ziet u bij Wilkon terug in optimaal afgestelde installaties voor het beregenen van tennisbanen. Met topkwaliteit Toro-sproeiers kunt u uw tennisbaan dan ook op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier in topconditie houden. Per tennisbaan kunt u precies het moment en de waterhoeveelheid van de beregening aansturen. Zo geniet u van maximale flexibiliteit en optimaal bedieningsgemak, terwijl u nooit teveel water verbruikt.

Meer weten over tennisbaanberegening van Wilkon?

Bent u benieuwd hoe onze tennisbaanberegening u helpt om uw tennisbaan in topconditie te houden? Neem voor vrijblijvend advies of meer informatie over de beste beregening van uw tennisbaan gerust contact met ons op. Telefonisch kunt u ons bereiken via 0578-701068 (Epe) of 0341-263326 (Nunspeet). Daarnaast kunt u ons ook mailen via info@wilkon.nl. Onze specialisten nemen graag de tijd om u op maat te adviseren.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/