beregening-header-9

Beregening

Beregening

Zoekt u een partner voor beregening? Dan bent u bij Wilkon aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring zorgen wij voor de juiste beregening van begin tot eind. Van het op maat samenstellen van uw beregeningsplan tot het leveren, aanleggen, installeren en onderhouden van uw installatie. Dit doen we voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de installatie van uw maatwerk beregening.

Offerte aanvragen
beregening-tuin-2

Waarom beregening aanleggen?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor automatische tuinberegening. Het eerste voordeel is gemak. Vergeet handmatig werk en voorkom dat u onnodig veel tijd kwijt bent. Een ander groot voordeel is dat we u voorzien van beregening op maat. Zo krijgen zowel planten als gazon altijd de juiste hoeveelheid water. Met een onzichtbaar sproeisysteem geniet u van beregening vanuit een eigen waterbron. Duurzaam en efficiënt!

CAM00491

Wilkon – Beregening specialist sinds 1973

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we bij Wilkon duizenden beregeningsinstallaties aangelegd. Van weelderige tuinen tot complete sportvelden, u mag van ons altijd een professioneel beregeningsplan op maat verwachten. Uiteraard met uitvoering en het nodige onderhoud, voor een stralende en groene omgeving, nu en in de toekomst!

Automatische tuinberegening aanleggen

Een installatie voor uw beregening is een efficiënte en eenvoudige manier om uw tuin, gazon of park te beregenen. Wilt u beregening laten aanleggen? Dan bent u bij Wilkon aan het goede adres. De afgelopen decennia hebben wij vele honderden installaties aangelegd in de meest uiteenlopende tuinen. Voor iedere tuin bieden wij een maatwerk oplossing. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend tuin bewatering advies!

Onzichtbaar sproeisysteem in de grond

De beregening installaties van Wilkon staan bekend om hun hoge kwaliteit en uitstekende bedieningsgemak. Dankzij ondergrondse poly-ethyleen leidingen en pop-up sproeiers wordt uw beregening prachtig weggewerkt, zodat uw tuin er strak afgewerkt uitziet. Bovendien gebruiken wij flexibele leidingen, waardoor we uw beregening eenvoudig om bomen en planten heen kunnen aanleggen. Voor een duurzaam sproeisysteem dat blijft werken.

automatische-beregening-1

Tuinberegening aanleggen: onze werkwijze

Voorafgaand aan de aanleg van iedere installatie voor de beregening van tuinen, brengen we de tuin eerst nauwkeurig in kaart. Op basis daarvan maken we een beregeningsplan, waarin we het bereik van de sproeiers en de waterbehoefte van uw tuin zorgvuldig op elkaar afstemmen. Het resultaat is een beregeningsadvies op maat. We gaan aan de slag met de realisatie en zijn tevens uw partner bij onderhoud van uw sproeisysteem.

Offerte aanvragen

Laat uw beregening professioneel installeren

Regelmatig kloppen mensen bij Wilkon aan die aanvankelijk zelf hun beregening willen aanleggen. Wij raden dit in alle eerlijkheid af. Zonder kennis en ervaring loopt u namelijk groot risico op schade aan uw tuin. Bij Wilkon is het aanleggen van uw beregening in vertrouwde handen. Wij beschikken over professionele apparatuur en weten als geen ander hoe we de beregening van uw tuin professioneel kunnen aanleggen.

Nauwkeurig bodemonderzoek bij aanleggen beregening

Voordat we met de aanleg van leidingen en kabels beginnen, doen we eerst nauwkeurig bodemonderzoek. Met professionele apparatuur detecteren we eventuele leidingen en kabels. Daarnaast zetten we in op No-Dig apparatuur en perslucht bodemraketen, zodat we probleemloos sleuven kunnen frezen, en leidingen en kabels onder uw gazon en straatwerk aan kunnen leggen. Voor een onopvallend maar effectief resultaat!

sproeiers-1

Particuliere en zakelijke toepassingen van beregening

Wilkon is zowel uw partner voor particuliere als zakelijke installaties. Naast privé tuinen zijn wij tevens een vertrouwde naam voor beregening van bedrijfstuinen, sportcomplexen (voetbalvelden, tennisbanen, hockeyvelden en golfbanen), openbare ruimtes, maneges en paardenbakken, plantteelt en fruitteelt en stofgevoelige bedrijfsterreinen. Ook vervangen, onderhouden en moderniseren wij bestaande beregeningsinstallaties van alle merken.

Laag 48.png

Beregening aanleggen in bestaande of nieuwe tuin?

Beregening aanleggen kan zowel bij de aanleg van een nieuwe tuin als in een bestaande tuin. Bij Wilkon adviseren we uw beregeningssysteem zoveel mogelijk gelijktijdig met de aanleg van uw tuin aan te (laten) leggen. Dit is echter niet strikt noodzakelijk en ook niet altijd mogelijk. Beregening aanleggen in een bestaande tuin? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag en zorgen voor ondergrondse beregening van kwaliteit.

Beregening aanleggen? Wilkon!

Wilt u gazon beregening aanleggen, uw planten voortaan altijd laten stralen? Beregening en stofbestrijding bij uw bedrijf toepassen? Of als vereniging de sportvelden op een slimme manieren onderhouden? Neem telefonisch of per e-mail contact op met Wilkon Watermanagement & Techniek. Onze experts staan voor u klaar bij vragen, en maken op basis van uw vraagstuk graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar onze projecten?

Bij Wilkon werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Projecten waar we trots op zijn en die we dan ook graag laten zien! Neem gerust een kijkje voor een impressie van wat we zoal doen. En wilt u graag meer weten? Neem voor al uw vragen contact met ons op. We adviseren u graag!

Meer projecten
/