Laag 47.png

Beregening

Beregening

Voor optimale groei en bloei van uw tuin of park kunt u een beregening of sproeisysteem laten aanleggen. Wilkon is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het op maat maken, leveren, aanleggen, installeren en onderhouden van beregeningsinstallaties. Als ervaren specialist beschikken wij over alle benodigde kennis en de nieuwste technieken om u op maat te kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Uw beregening en installatie op maat aangelegd

Een installatie voor uw beregening is een efficiënte en eenvoudige manier om uw tuin, gazon of park te beregenen. Wilt u nieuwe beregening laten aanleggen? Dan bent u bij Wilkon aan het goede adres. De afgelopen decennia hebben wij vele honderden installaties aangelegd in de meest uiteenlopende tuinen. Voor iedere tuin bieden wij een maatwerk oplossing. Ook voor de beregening van uw tuin adviseren wij u graag. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Topkwaliteit en uitstekend bedieningsgemak

De beregening installaties van Wilkon staan bekend om hun hoge kwaliteit en uitstekende bedieningsgemak. Dankzij ondergrondse poly-ethyleen leidingen en pop-up sproeiers wordt uw beregening prachtig weggewerkt, zodat uw tuin er strak afgewerkt uitziet. Bovendien gebruiken wij flexibele leidingen, waardoor we uw beregening eenvoudig om bomen en planten heen kunnen aanleggen.

Efficiënte beregening van uw tuin, gazon en / of park

Voorafgaand aan de aanleg van iedere installatie voor de beregening van tuinen, brengen we de tuin eerst nauwkeurig in kaart. Op basis daarvan maken we een beregeningsplan, waarin we het bereik van de sproeiers en de waterbehoefte van uw tuin zorgvuldig op elkaar afstemmen. Het resultaat is een beregeningsadvies op maat, dat volledig op uw tuin is afgestemd. Zo zorgen we voor perfecte beregening van uw tuin, terwijl we ook de efficiëntie van het waterverbruik waarborgen.

Het aanleggen van uw beregeningssysteem

Nieuwe beregening aanleggen kan zowel bij de aanleg van een nieuwe tuin als in een bestaande tuin. Bij Wilkon adviseren we uw beregeningssysteem zoveel mogelijk gelijktijdig met de aanleg van uw tuin aan te (laten) leggen. Dit is echter niet strikt noodzakelijk. Bij Wilkon beschikken we namelijk ook over ruime ervaring in het aanleggen van beregening in bestaande tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies; wij helpen u graag!

Laat uw beregening professioneel aanleggen

Regelmatig kloppen mensen bij Wilkon aan die aanvankelijk zelf hun beregening willen aanleggen. Wij raden dit in alle eerlijkheid af. Zonder kennis en ervaring loopt u bij het aanleggen van uw eigen beregening namelijk groot risico op schade aan uw tuin. Bij Wilkon is het aanleggen van uw beregening in vertrouwde handen. Wij beschikken over professionele apparatuur en weten als geen ander hoe we de beregening van uw tuin professioneel kunnen aanleggen. 

Nauwkeurig bodemonderzoek bij het aanleggen van beregening

Voordat we met de aanleg van leidingen en kabels beginnen, doen we eerst nauwkeurig bodemonderzoek. Met professionele apparatuur detecteren we of er geen leidingen en kabels in het te graven of te frezen tracé aanwezig zijn. Zo blijft de kans op schade minimaal. Bovendien maken wij gebruik van No-Dig apparatuur. Daarmee kunnen we niet alleen sleuven frezen, maar ook sleufloos leidingen en kabels aanleggen. Met onze perslucht bodemraket kunnen we bovendien probleemloos leidingen onder uw straatwerk en gazon aanleggen. 

Particuliere en zakelijke toepassingen van beregening

Naast particuliere tuinen is Wilkon ook een vertrouwde naam als het gaat om de beregening van diverse zakelijke relaties. Zo verzorgen wij de beregening van bedrijfstuinen, sportcomplexen (voetbalvelden, tennisbanen, hockeyvelden en golfbanen), openbare ruimtes, maneges en paardenbakken, plantteelt en fruitteelt en stofgevoelige bedrijfsterreinen. Ook vervangen, onderhouden en moderniseren wij bestaande beregeningsinstallaties van alle merken. 

Neem contact met ons op voor advies over beregening

Wilt u ook graag beregening laten aanleggen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor maatwerk advies over beregening en beregeningsinstallaties. Wij helpen u graag en gebruiken onze kennis en ervaring graag om u te ontzorgen met beregening op maat.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/