header-sleufloze-leidingtechniek

Sleufloze leidingtechniek

Sleufloos leidingen aanleggen

Sleufloos leidingen aanleggen is één van de specialiteiten van Wilkon. Wilt u een kabel of leiding laten aanleggen zonder daarbij de bodem aan te tasten? Dan staan de specialisten van Wilkon graag voor u klaar. Met jarenlange expertise en een modern machinepark klaren wij de klus voor u. Dat doen we niet alleen in tuinen en parken, maar ook op bijvoorbeeld sportparken en golfbanen. 

Offerte aanvragen
sleufloze-leidingtechniek-1

Sleufloos leidingen aanleggen tot 125 mm

Kabels en leidingen zijn er niet alleen in allerlei soorten en maten, maar ook voor allerlei toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan: 

De specialisten van Wilkon kunnen u helpen met het sleufloos aanleggen van deze en andere leidingen tot 125 mm. Dat doen we niet alleen snel en efficiënt, maar ook zorgvuldig en nauwkeurig. Daardoor hoeven we de bodem waarin de we de kabels aanleggen zo min mogelijk aan te tasten. U zit immers niet op schade aan uw bodem te wachten. Ook daarom kiest u voor Wilkon. 

sleufloze-leidingtechniek-2

Sleufloos leidingen aanleggen: zo doen we dat

Onze speciale manier van aanleggen begint bij het monteren van uw leiding of kabel aan de ondergronder. Dankzij het trilmechanisme op de ondergronder snijdt de machine vervolgens met de leiding door de grond. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen wij uw leidingen aanleggen tot een diepte van 80 cm. Per uur kunnen we 1,5 tot zelfs 4 km aan kabels en leidingen sleufloos aanleggen! 

sleufloze-leidingtechniek-3

De juiste tools voor een perfect resultaat

Om een leiding of kabel sleufloos aan te leggen, hebben we bij Wilkon de juiste tools. Zo beschikken we over een Ditch Witch RT90, een Vermeer LM42, een Ditch Witch R300 en een radiografische Vermeer SPX25. Bovendien gebruiken we diverse bodemraketten en graafmachines, voor een perfect resultaat. 

Meer weten over sleufloos leidingen aanleggen?

Wilt u kabels of leidingen laten aanleggen en zoekt u hiervoor een ervaren specialist? Neem voor meer informatie en deskundig advies gerust eens contact op met Wilkon. Zowel voor sleufloze aanleg als voor traditioneel graven kunnen wij u volledig ontzorgen. Vlot, efficiënt en met een perfect eindresultaat. Graag tot ziens bij Wilkon!

 

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in sleufloze leidingtechniek.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/