header-projecten-beregening

Beregening Enschede

Beregening Enschede

Voor de beregening van een tuin met gazon in Enschede verzorgde Wilkon de aanleg van een geavanceerde beregeningsinstallatie. Dankzij een computergestuurde beregening met app-functie kan de beregeningsinstallatie op ieder moment en vanaf iedere plek worden geactiveerd. Deze innovatie maakt deze sproei-installatie tot een buitengewoon praktisch en gebruiksvriendelijk beregeningssysteem.

Offerte aanvragen

Computergestuurde bronpomp met frequentieregelaar

De sproeiers van de beregeningsintallatie worden vanuit de bron gevoed door een bronpomp. Deze bronpomp is voorzien van een frequentieregelaar. Een topkwaliteit Hunter Hydrawise computer zorgt voor de aansturing van het hele beregeningssysteem. 

 

Maximaal comfort bij de beregening van uw tuin en gazon

Bij Wilkon denken we graag met u mee om de beregening van uw tuin en gazon zo comfortabel mogelijk te maken. Deze beregeningsinstallatie is daar een prachtig voorbeeld van. Zo blinkt het beregeningssysteem onder meer uit in gebruiksgemak. Dankzij de WiFi-functie kan de beregening draadloos via een app worden in- en uitgeschakeld. Uw tuin beregenen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Onzichtbare Toro T5 pop-up sproeiers

Ook de afwerking van de sproei-installatie verdient een speciale vermelding. Voor dit beregeningssysteem zijn speciale pop-up sproeiers van het topmerk Toro gebruikt. Deze zakken na het sproeien weer terug in de grond, waardoor uw tuin er strak en perfect afgewerkt uitziet. Voor deze tuin in Enschede hebben we de sproeiers opgedeeld in zes sectoren. Elektrische kleppen (eveneens van Toro) sturen deze zes groepen aan.

Uw tuin prachtig afgewerkt

Omdat we bij Wilkon blij worden van mooi afgewerkte tuinen, besteden we veel zorg en aandacht aan onze beregeningsinstallaties. De kleppenbox die om de sproeigroepverdelers is ge├»nstalleerd, is bijvoorbeeld voorzien van een groen deksel. Hierdoor zijn de verdelers bovengronds niet zichtbaar, waardoor ze de afwerking van uw tuin niet verstoren. Om niets aan het toeval over te laten, ontwerpen en fabriceren we deze verdelers in eigen beheer. U ziet het: bij Wilkon werken we met liefde aan uw tuin! 

 

Zorgvuldige aanleg van uw beregeningsinstallatie

Dat we bij Wilkon met liefde voor uw tuin te werk gaan, ziet u ook terug in de zorgvuldige manier waarop we uw beregeningsinstallatie aanleggen. Om de schade aan de ondergrond zoveel mogelijk te beperken, wordt het leidingwerk No-Dig aangelegd. De minikraan, sleuvenfrees en bodemraket die we hierbij gebruiken, selecteren we speciaal om de ondergrond van uw tuin in topconditie te houden. Ook daarom is uw tuin bij Wilkon in veilige handen!