header-pomptechniek

Pomptechniek

Pomptechniek

Wilkon is al sinds 1973 specialist in pomptechniek. Zowel voor particulier als voor zakelijk gebruik bent u bij ons aan een vertrouwd adres voor betrouwbare pompen. Naast maatwerk advies en doordacht ontwerp kunnen wij uw pompsysteem ook vakkundig aanleggen en onderhouden. Zo kunt u voor al uw vragen terugvallen op één specialist. Dat is handig!

Offerte aanvragen

Pomptechniek voor diverse sectoren

Met onze pompen helpen we zowel particulieren als zakelijke klanten in de meest uiteenlopende sectoren. We leveren bijvoorbeeld pompen aan de industrie, de bouw, agrariërs en de groensector. Maar ook overheden, de food- en non-foodsector en recreatieve organisaties als campings en vakantieparken maken gebruik van onze pompen. In welke sector u ook actief bent: er is altijd wel een pomp die bij u past.

Maatwerk pomptechniek

Wilkon en haar partners zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van alle soorten pompen en pompsystemen. Wij selecteren iedere pomp speciaal voor een specifieke installatie of andere toepassing. Daarom werken wij samen met meerdere pompfabrikanten. Zo waarborgen we de kwaliteit en bent u verzekerd van de allernieuwste, beproefde technieken.

Diverse soorten pompen

Als specialist in pomptechniek hebben onze medewerkers de kwaliteit en expertise in huis om voor ieder project de juiste oplossing te bieden. Daarbij is het goed om te weten dat wij merkonafhankelijk zijn. Wij kunnen dus in iedere situatie de beste oplossing aanbieden, zonder gebonden te zijn aan een bepaald merk. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Pompbesturing
  • Zelfaanzuigende pompen
  • Zwembad-, vijver- en zoutwaterpompen
  • Dompelpomp
  • Bronpompen en motoren
  • Drukverhoging
  • Centrifugaalpompen
  • Inlinepompen
  • Onderbrekingsinstallaties
  • Membraan- en expansievaten

Ook voor advies en projectbegeleiding

Heeft u een eigen technische dienst of legt u de pompinstallatie zelf aan? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Onze in pomptechniek gespecialiseerde medewerkers adviseren en begeleiden u tijdens het project. Bovendien kunnen onze eigen servicemonteurs u assisteren waar nodig.

Meer weten over pomptechniek?

Wilt u graag meer informatie, heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend deskundig advies over pomptechniek. De specialisten van Wilkon staan graag voor u klaar!

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in water- en pomptechniek.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/