beregening-header-2

Welke pomp heb ik nodig?

aquajet82m

Aquajet 82M / 20 H

Gebruiksklare zelfaanzuigende centrifugaalpomp voorzien van manometer, drukschakelaar, stroomsnoer met stekker en membraanvat. Te gebruiken voor beregening, het wassen van uw auto en allerlei andere toepassingen in en om het huis.

jetpompen

Jet pompen

Zelfaanzuigende pomp voor watertoevoer. Te gebruiken voor beregening en andere toepassingen in en om het huis. Opvoerhoogte tot 48 meter en pompt 600 tot 4800 liter per uur weg.

euro-inox

Euro Inox + Active Driver

Gebruiksklare zelfaanzuigende centrifugaalpomp met Active Driver. Energiebesparend, flexibel en betrouwbaar. Het systeem zorgt voor constante druk ook bij wisselende waterafname. Te gebruiken voor beregening, het wassen van uw auto en allerlei andere toepassingen in en om het huis.

centrifugaal-pomp-met-enkele-waaier

Centrifugaal pomp met enkele waaier

Centrifugaalpompen met enkele waaier, geschikt voor het oppompen van water in installaties in woningen, flat- en kantoorgebouwen, toepassingen in de industrie en landbouw, voor het overhevelen, mengen en irrigeren. Capaciteit tot 9600 ltr p/uur.

e-sybox

E.SYBOX

E.sybox is het meest complete en gebruiksvriendelijke zelfaanzuigende drukverhogingssysteem op de markt van electronisch geregelde pompsystemen voor toepassing in individuele en collectieve woningbouw. De e.sybox is een uniek product, efficiënt, compact, veelzijdig en bijzonder gebruiksvriendelijk.
Dit systeem zorgt voor meer comfort door een constante druk in uw systeem. Ook te gebruiken voor beregening en drinkwatervoorziening in stallen. Leverbaar met onderdrukbeveiliging voor drinkwatersystemen.

diverton

Diverton

De DAB Divertron is een volautomatische onderwaterhydrofoor voor het verpompen van zuiver water. De Divertron heeft een ingebouwde electronische besturing die de pomp beveiligt en regelt in functie van de druk. Deze pomp wordt gebruikt voor de terugwinning van regenwater (toiletten, wasmachines etc.) en voor beregening. Het systeem wordt in de regenwaterput geplaatst. Geen ruimteverlies en geruisloos.

nbb-breektank

NBB Breektank

De onderbrekingsinstallatie is geschikt voor het onderbreken van de waterleiding, wanneer de toepassing geen drinkwater voor huishoudelijk gebruik betreft, zoals drinkwater voor vee, tuinberegening en irrigatie, water voor gebruik in laboratoria, autowasserettes, wasserijen en zwembaden.

De installatie is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Er kan keuze gemaakt worden voor een NBB met een Active Euro Inox 30/50M of de Euro Inox 30/50M met een Active Driver frequentie regeling of de Divertron 1200M onderwater hydrofoor.