beregening-header-8

Beregeningspomp

Beregeningspomp

Een beregeningspomp maakt het beregenen van uw tuin een stuk eenvoudiger. Met een beregeningspomp hoeft u nooit meer steeds met het water door uw tuin te lopen. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een beregeningspomp. Ziet u zo’n beregeningspomp in uw tuin ook wel zitten? Dan bent u bij Wilkon aan het juiste adres. Al bijna 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken, leveren, aanleggen, aansluiten en onderhouden van beregeningspompen.

Offerte aanvragen
beregeningspomp-1

Uw ervaren specialist voor beregeningspompen

Het aanschaffen, aanleggen en aansluiten van een beregeningspomp vraagt om specialistische kennis. Beregeningspompen zijn er namelijk in allerlei soorten en om daaruit de juiste beregeningspomp te selecteren, is een aantal kenmerken belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de kracht en de capaciteit, maar ook aan de toepassingen waarvoor u uw beregeningspomp gebruikt. Wat verder meespeelt, is of uw beregeningspomp al dan niet onderdeel uitmaakt van een complete beregeningsinstallatie. Als ervaren specialist beschikken wij over alle benodigde kennis om u hierin op maat te adviseren over de juiste beregeningspomp.

Verschillende toepassingen van een beregeningspomp

Een beregeningspomp kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. Afhankelijk van waarvoor u uw pomp wilt gebruiken, kunnen wij u adviseren welke beregeningspomp voor u het meest geschikt is. Een greep uit de vele toepassingen waarvoor u een beregeningspomp kunt gebruiken:

  • Uw tuin besproeien
  • Uw planten water geven
  • Uw zwembad of vijver vullen
  • Uw auto wassen
  • De drinkbak van uw dieren vullen
  • Diverse soorten tanks vullen
beregeningspomp-3

Advies, aanleg, aansluiting en onderhoud

Bij Wilkon worden we blij van mooie tuinen. Daarom gaat onze service veel verder dan alleen het leveren van uw beregeningspomp. Ook voor de landbouw. We zorgen bijvoorbeeld ook voor het aansluiten van uw beregeningspomp en desgewenst nemen we zelfs het onderhoud voor onze rekening! Zo bieden we voor iedere tuin, van klein tot groot, een maatwerk oplossing. Dat doen we al een halve eeuw met veel plezier! Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over beregeningspompen!

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/