header-kunststofleidingsystemen

Kunststof leidingsystemen

Kunststof leidingsystemen

Wilkon® is de allround kunststofspecialist die een totaal pakket aan producten en diensten levert. Onze jarenlange kennis en ervaring, maakt  Wilkon® tot de allround kunststoftechniek specialist  voor de Industrie, Infra en Installatietechniek.

Offerte aanvragen
kunststof-leidingsystemen-1

Door onze jaren ervaring kunnen klanten worden ondersteund door de jarenlange ervaring en productkennis. Wilkon® kan zorgen voor een volledige project ondersteuning of tijdens een fase van een project. Het marktgebied varieert van de petro chemische industrie tot de infrabranche. Ervaring en kennis over kunststoffen varierend van PVC, HDPE, PP, PVDF en GVK Leidingsystemen maken het mogelijk dat Wilkon® als geen ander snel en zorgvuldig aan vrijwel elke marktvraag kan voldoen.

kunststof-leidingsystemen-2

Spiegellassen kunststof leidingsystemen

Het spiegellassen -ook wel stuiklassen of stomplassen genoemd- vindt plaats met behulp van een computergestuurd spiegellasapparaat en is geschikt voor het verbinden van drukleidingen. Het spiegellassen is een zeer betrouwbare verbindingstechniek voor het verbinden van kunststofleidingen in een groot diameterbereik. De lasvlakken worden vlak geschraapt en daarna onder druk tegen de lasspiegel geplaatst. De lasvlakken worden met gereduceerde druk verhit en na het verwijderen van de spiegel onder druk samengevoegd. De plastisch geworden lasvlakken smelten samen tot één homogene massa en er ontstaat een lasril.

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in kunststoftechniek.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/