beregening-header-4

Beregeningsbron

Beregeningsbron

Een beregeningsbron biedt in allerlei situaties veel gemak. U kunt zo’n bron bijvoorbeeld gebruiken om uw gewassen te beregenen of om uw veedrinkbakken te vullen. Ook voor het schoonspuiten van uw machinepark en vele andere toepassingen is zo’n waterbron zeer geschikt. Wilt u het gemak van een beregeningsbron ook zelf ervaren? Wilkon is u graag van dienst met maatwerk advies. Sinds 1973 zijn wij gespecialiseerd in ontwerp, productie en aanleg, maar ook in installatie en onderhoud. 

Offerte aanvragen
pomptechniek-beregeningspomp-1

De zekerheid van een beregeningsbron

Een eigen waterbron biedt zekerheid. Het is namelijk niet altijd mogelijk om oppervlaktewater te gebruiken. Onder bepaalde omstandigheden is dat zelfs verboden. Daarom is een eigen waterbron onmisbaar voor bijvoorbeeld agrarische ondernemers. Bovendien verlaagt u uw energielasten aanzienlijk met een eigen beregeningsbron. Als specialist in watermanagement en techniek kan Wilkon u hierbij van A tot Z helpen. Van advies en ontwerp tot aanleg, installatie en onderhoud: wij bieden alles onder één dak. Dat schakelt snel en houdt het voor u prettig overzichtelijk! 

pomptechniek-beregeningspomp-2

De toepassingen van een beregeningsbron

Met een eigen waterbron kunt u allerlei dingen doen. Bekende toepassingen van een beregeningsbron zijn bijvoorbeeld: 

Voor bepaalde toepassingen kan het nodig zijn dat het ruwe bronwater nog moet worden behandeld, zoals bijvoorbeeld door ontijzering. Ook daarvoor bent u bij Wilkon aan een vertrouwd adres. Wij kunnen u namelijk ook van dienst zijn met waterbehandeling. Daarmee zorgen wij dat uw water de juiste kwaliteit krijgt. 

pomptechniek-beregeningspomp-3

Uw eigen waterbron, volledig op maat

Omdat beregeningsbronnen zo veelzijdig inzetbaar zijn, is het belangrijk dat uw beregeningsbron op maat voor u wordt gemaakt. Daarom denken we bij Wilkon graag met u mee. Met maatwerk advies stemmen we uw waterbron nauwkeurig af op uw waterbehoefte en gebruik. Ook kijken we naar praktische mogelijkheden in uw situatie, zoals bijvoorbeeld een handige aansluiting op uw beregeningsinstallatie of giertank. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten nemen graag de tijd voor u.