header-stofbestrijding

Stofbestrijding

Stofbestrijding

Heeft u als particulier, bedrijf of vereniging veel last van stofverspreiding? Kies dan voor stofbestrijding van Wilkon Watermanagement & Techniek! Wij weten als geen ander hoe vervelend stofwolken in uw omgeving kunnen zijn, die naast irritaties ook leiden tot een vieze omgeving. Voortaan heeft u daar geen last meer van als u kiest voor een slimme stofbestrijding oplossing van Wilkon. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan voor maatwerk stofbestrijding.

Offerte aanvragen
stofbestrijding-1

Waarom kiezen voor stofbestrijding?

Er zijn meerdere reden om te kiezen voor een stofbestrijding oplossing. Zo is het in de eerste plaats een beschermmiddel voor uzelf en/of personeel en bezoekers. Want fijne stofdeeltjes inademen, daar wordt niemand blij van. Met stofbestrijding worden allergieën en eventuele gezondheidsproblemen verminderd of voorkomen, u verbetert de luchtkwaliteit. Daarnaast kan rondvliegend stof ook zorgen voor de aantasting van machines en gebouwen. En dat verslechtert de uitstraling. Stofbestrijding is een alles-in-een oplossing die zorgt voor een schonere omgeving. Bij Wilkon zetten we bovendien in op innovatie, en zorgen we ervoor dat de sproeiers voor stofbestrijding tevens voor besproeiing gebruikt kunnen worden.

CAM00491

Wilkon – Stofbestrijding specialist sinds 1973

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we bij Wilkon al veel oplossingen op het gebied van stofbestrijding gerealiseerd. Wij staan klaar voor iedereen die een slimme oplossing voor stof bestrijden zoekt. Ook voor onderhoud zijn wij uw partner.

Hoe werkt stofbestrijding?

Hoge concentraties stof komen op meerdere plekken voor en kunnen voor diverse ongemakken zorgen. Gelukkig wordt stofbestrijding een fluitje van een cent met de oplossingen van Wilkon. Onze methoden om stof te bestrijden zijn namelijk niet alleen effectief, maar ook eenvoudig uit te voeren. Deze methoden werken met behulp van verneveling. Door middel van deze verneveling verhoogt u de luchtvochtigheid. Daardoor wordt het stof gebonden en slaat het neer op de grond. Wij richten uw stofbestrijding systemen bovendien zo in dat het regenwater circulair herbruikbaar is voor het beregenen van groen in de omgeving.

stofbestrijding-2

Geavanceerde stofbestrijding op maat

Wij snappen dat iedere omgeving anders is, en daarom bieden we u altijd stofbestrijding op maat aan. Waarbij we rekening houden met de kosten versus de baten, en zo efficiënt mogelijk uw stofbestrijding oplossing inrichten. Voor adequate stofbestrijding beschikt Wilkon over geavanceerde (kanon)sproeiers. Deze sproeiers onderscheiden zich naast hun chirurgische precisie ook in hun weerbestendigheid. Onze sproeiers zorgen dat het water precies op de juiste plaats komt, zelfs bij strenge vorst en harde wind. Zo voorkomt u dat stof en gruis verwaait van bijvoorbeeld kolenbergen, zand- en grindopslag en puin.

Offerte aanvragen

Efficiënte en duurzame stofbestrijding

Stofbeheersing is belangrijk om niet alleen uw producten en machines, maar ook uw personeel tegen stof te beschermen. Met de sproeiers van Wilkon geeft u hier op een duurzame manier invulling aan. Wij kunnen uw sproeiers voor stofbestrijding namelijk zo ontwerpen dat u het sproeiwater kunt hergebruiken. Zo bespaart u dus ook water en kiest u voor een dubbel zo effectieve oplossing, waarbij u stofbestrijding en beregening op een duurzame manier combineert. Een mooie oplossing om stof te bestrijden, uw omgeving in topconditie te houden en tegelijk bij te dragen aan een circulaire economie!

Installatie stofbestrijding en stof beheersing

Stofbestrijding voor particulieren en bedrijven

Wilkon Watermanagement & Techniek staat klaar voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Zo is stofbestrijding in de tuin een goede oplossing als u veel last heeft van rondvliegend stof, dat op zijn beurt zorgt voor allergieën en vieze ramen. Voor bedrijven en verenigingen kan het tevens uitkomst bieden, enerzijds om de gebouwen schoon te houden en anderzijds om gezonder te werken. Van weelderige tuinen tot maneges, sportclubs en bouwbedrijven die de stofemissies zo laag mogelijk moeten houden, Wilkon is uw partner voor stofbestrijding en besproeiing op een manier die bij u past.

Installatie stofbestrijding en stof beheersing met sproeiers

Kies voor een gezonde, stofvrije omgeving

Wilt u voortaan genieten van een gezonde en stofvrije (werk)omgeving? Of zoekt u een oplossing voor besproeien met regenwater, die ook nog eens bijdraagt aan de stofreductie? Neem dan contact met ons op. Wij kiezen voor stofbestrijding systemen die niet alleen uitblinken in efficiëntie, maar die ook heel eenvoudig te bedienen zijn. We kunnen uw installatie zelfs voorzien van een afstandsbediening, zodat u stof gemakkelijk kunt bestrijden op het moment dat het nodig is. Ook volledige automatisering behoort tot de opties.

Stofbestrijding oplossing? Wilkon!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van stofbestrijding in uw tuin of bij uw bedrijfspand of vereniging? Als u voor stofbestrijding kiest dan vertellen we u graag meer over onze werkwijze, waarbij we uiteraard inzetten op professionele apparatuur, en waarbij we ervoor zorgen dat het systeem naadloos opgaat in de omgeving. Neem nu contact op met Wilkon Watermanagement & Techniek en kies voor een maatwerk oplossing, inclusief realisatie en onderhoud. We geven u graag meer informatie of stellen een vrijblijvende offerte op voor stofbestrijding op maat.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar onze projecten?

Bij Wilkon werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Projecten waar we trots op zijn en die we dan ook graag laten zien! Neem gerust een kijkje voor een impressie van wat we zoal doen. En wilt u graag meer weten? Neem voor al uw vragen contact met ons op. We adviseren u graag!

Meer projecten
/