header-stofbestrijding

Stofbestrijding

Stofbestrijding

Stofbestrijding wordt een fluitje van een cent met de oplossingen van Wilkon. Onze methoden om stof te bestrijden zijn namelijk niet alleen effectief, maar ook eenvoudig uit te voeren. Deze methoden werken met behulp van verneveling. Door middel van deze verneveling verhoogt u de luchtvochtigheid. Daardoor wordt het stof gebonden en slaat het neer op de grond. Met onze sproeiers kunt u regenwater bovendien circulair hergebruiken; wel zo duurzaam! 

Offerte aanvragen
stofbestrijding-1

Stofbestrijding met sproeiers van Wilkon

Hoge concentraties stof komen op diverse plekken voor en kunnen in meerdere opzichten voor veel ongemak zorgen. Daarom is het belangrijk om stof goed te beheersen. Voor adequate stofbestrijding beschikt Wilkon over geavanceerde (kanon)sproeiers. Deze sproeiers onderscheiden zich naast hun chirurgische precisie ook in hun weerbestendigheid. Onze sproeiers zorgen dat het water precies op de juiste plaats komt, zelfs bij strenge vorst en harde wind. Zo voorkomt u dat stof en gruis verwaait van bijvoorbeeld kolenbergen, zand- en grindopslag en puin.  

stofbestrijding-2

Duurzame stofbestrijding door hergebruik van water

Stofbeheersing is belangrijk om niet alleen uw producten en machines, maar ook uw personeel tegen stof te beschermen. Met de sproeiers van Wilkon geeft u hier bovendien op een duurzame manier invulling aan. Wij kunnen uw sproeiers voor stofbestrijding namelijk zo ontwerpen dat u het sproeiwater kunt hergebruiken. Een mooie manier om stof te bestrijden en tegelijk bij te dragen aan een circulaire economie! 

Kies voor een gezonde, stofvrije omgeving

Met stofbestrijding van Wilkon kiest u voor een gezonde en stofvrije (werk)omgeving. Onze systemen zijn niet alleen heel effectief, maar ook eenvoudig te bedienen. We kunnen uw installatie zelfs voorzien van een afstandsbediening, zodat u stof gemakkelijk kunt bestrijden. Bent u op zoek naar een adequate manier om stof in uw omgeving goed te beheersen? Neem dan contact met ons op; we nemen graag de tijd om met u te kijken naar stofbestrijding die het best bij uw situatie past.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in stofbestrijding.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/