header-veedrinkwatervoorzieningen

Veedrinkwatervoorzieningen

Veedrinkbak

Een veedrinkbak is onmisbaar voor het welzijn van uw dieren. Met de voorzieningen van Wilkon kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gemak. Wat dacht u bijvoorbeeld van verwarmbare drinkbakken, zodat uw vee ook bij vorst altijd kan blijven drinken? Als specialist in watermanagement en techniek levert en monteert Wilkon® alles op het gebied van veedrinkwatervoorzieningen.

Offerte aanvragen
veedrinkwatervoorzieningen-1

De ideale veedrinkbak voor de winter

Gezond drinkwater is één van de basisvoorwaarden voor een goede gezondheid van uw vee. Zowel in de zomer als in de winter hebben uw dieren dagelijks water nodig om gezond en vitaal te blijven. Als het buiten vriest, kan dat voor uw vee in het land echter bemoeilijkt worden. Stelt u zich eens voor dat u dagelijks met een emmer water het land op moet om uw vee van drinkwater te voorzien, omdat de waterpomp of de waterleiding anders bevriest. Gelukkig heeft Suevia twee goede alternatieven in de vorm van twee soorten veedrinkbak. Dankzij een verwarmbare drinkbak en een drinkbak die zichzelf met aardwarmte opwarmt, heeft u hier nooit meer omkijken naar.

veedrinkwatervoorzieningen-2

Advies, aanleg, onderhoud en reparatie

Naast Suevia is ook officieel dealer van het merk La Buvette. Beide merken zijn bekende en vertrouwde namen als het gaat om veedrinkwatervoorzieningen. Bent u echter op zoek naar een oplossing waarin deze merken niet voorzien? Dan is het goed om te weten dat Wilkon® u ook zelf een maatwerk oplossing kan bieden voor uw veedrinkbak. Zowel voor advies en aanleg als voor onderhoud en reparatie zijn de specialisten van Wilkon® u graag van dienst. Wij ontwerpen, fabriceren en installeren met enige regelmaat op maat gemaakte veedrinkwatersystemen. Bent u benieuwd wat we hierin voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

De veedrinkbak van topkwaliteit materialen

Omdat u goed voor uw vee zorgt, is het van groot belang dat uw veedrinkwatersysteem van topkwaliteit is. U wilt hier immers zo min mogelijk omkijken naar hebben. Daarom werken we bij Wilkon® uitsluitend aan een veedrinkbak van hoogwaardige materialen. Denkt u bijvoorbeeld aan PU, PE, PP of RVS. Belt of mailt u ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden. De specialisten van Wilkon® adviseren u graag.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in water- en pomptechniek.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/