header-brandkranen

Brandkranen (hydrantkranen)

Brandkranen (hydrantkranen)

Brandkranen of hydrantkranen zijn aftappunten waarop de brandweer blusslangen aansluit. Heeft u een brandkraan nodig en wilt u deze vakkundig laten monteren? Dan bent u bij Wilkon aan een vertrouwd adres. Onze specialisten beschikken over de juiste expertise en de juiste apparatuur om uw brandkraan veilig te monteren.

Offerte aanvragen
brandkranen-1

De brandkraan als onderdeel van de blusvoorziening

Een brandkraan vormt een onderdeel van de gehele bluswatervoorziening. Brandkranen zijn via een leiding aangesloten op een waterbron. Via die aansluiting voorziet de kraan de brandweer van bluswater. Is er geen waterbron voorhanden? Dan kunnen wij voor u ook vulpunten realiseren waarop de waterauto van de brandweer kan aansluiten. Zo komt er verderop waterdruk op de kraan te staan. In gebieden met een verhoogd risico kunnen wij bovendien een blusmonitor op de leiding installeren. Dit is een vast opgesteld sproeikanon dat effectief risicovolle branden blust.

brandkranen-2

Bovengrondse en ondergrondse brandkranen

Er bestaan zowel bovengrondse als ondergrondse brandkranen. Omdat kwaliteit en veiligheid altijd voorop staan, leveren we bij Wilkon hoogwaardige brandkranen. Heeft u ook een brandkraan nodig en wilt u deze laten monteren? Bel of mail ons gerust voor al uw vragen over brandkranen. Met ervaren en gecertificeerde medewerkers en een zorgvuldige werkwijze staan wij garant voor een kwalitatieve, betrouwbare en duurzame blusvoorziening.

Meer weten over brandkranen?

Heeft u een brandkraan nodig en wilt u graag weten wat we hierin bij Wilkon voor u kunnen betekenen? Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers staan met moderne apparatuur en een zorgvuldige werkwijze garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Wilt u graag advies of heeft u nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen over brandkranen.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in bluswatervoorziening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/