header-bluswatervoorzieningen

Bluswatervoorziening

Bluswatervoorziening

Ook voor een bluswatervoorziening kunt u rekenen op de expertise van Wilkon. Zowel in flats als in bedrijfspanden, bedrijfsverzamelgebouwen en op bedrijventerreinen kunnen onze specialisten betrouwbare en hoogwaardige bluswatervoorzieningen aanleggen. Al een halve eeuw is Wilkon gespecialiseerd in watermanagement. Wij zorgen dat u op uw bluswatervoorziening kunt rekenen.

Offerte aanvragen

Diverse soorten bluswatervoorziening

Voor uw veiligheid is het een geruststellende gedachte om te weten dat een onverhoopte brand snel kan worden geblust. In sommige gevallen stellen verzekeraars een goede bluswatervoorziening zelfs verplicht! Bij Wilkon kunt u rekenen op brandbestrijdingsmiddelen die aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Wij kunnen u helpen met de aanleg van de volgende voorzieningen:

Onderhoud aan uw bluswatervoorziening

Naast het aanleggen verzorgt Wilkon ook het onderhoud van bluswatervoorzieningen, zoals het repareren of omleggen van leidingen. Daarbij maakt het geen verschil over welk soort leidingen u beschikt. Of het nu om gietijzeren, PVC, GRE / GFP of HDPE leidingen gaat: op Wilkon kunt u rekenen. 

Meer weten over brandbestrijdingsmiddelen?

Voor meer informatie over de specifieke voorzieningen voor bluswatervoorzieningen kunt u via bovenstaande links de productspecifieke pagina’s raadplegen. Wilt u graag meer weten of heeft u advies nodig over voorzieningen voor bluswater? Belt of mailt u ons gerust voor al uw vragen. Onze specialisten geven u graag advies op maat.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in bluswatervoorziening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/