beregening-header-9

Toro beregening

Toro beregening

Wilt u Toro beregening in uw tuin? Wilkon is trotse Toro dealer van beregeningssystemen en sproeiers. Zowel voor particulier als professioneel gebruikt biedt Toro innovatieve sproeisystemen, waarmee het onderhouden van uw gazon of grasveld kinderspel wordt. Hierbij is bovengrondse én ondergrondse beregening mogelijk. We denken graag met u mee en vinden voor u een Toro beregeningssysteem op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
beregening-tuin-2

Waarom Toro sproeisysteem aanleggen?

Met een Toro sproeisysteem kunt u voortaan veel tijd besparen. Door automatische Toro beregening hoeft u immers niet meer handmatig aan de slag. En er zijn extra redenen, om specifiek voor het topmerk Toro te kiezen. Zo staat het merk bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid, met focus op innovatie en duurzaamheid. Waterverspilling wordt verminderd en dat draagt bij aan het milieu en een lagere rekening. Met een Toro systeem kiest u altijd voor optimale verzorging van uw tuin.

CAM00491

Wilkon – Toro beregening specialist sinds 1973

Met meer dan 50 jaar ervaring behoort Wilkon tot de professionele Toro dealers in Nederland. Toro sproeiers staan door hun hoge kwaliteit en duurzaamheid bovenaan ons lijstje met aanbevolen sproeiers voor beregeningssystemen. Wilkon adviseert en installeert uw Toro beregening van A tot Z, en is tevens uw partner voor onderhoud.

Toro sproeiers: meer dan 100 jaar innovatie

Toro werd in 1914 opgericht. Het merk heeft dus al meer dan honderd jaar ervaring met het produceren van onder meer beregeningssystemen. Daarbij streeft Toro naar het voortdurend door blijven ontwikkelen van de toch al hoogwaardige producten. Innovatie staat voorop bij Toro sproeiers. Hiervoor is het zogeheten Centre for Advanced Turf Technology (CATT) opgezet, waarin vooraanstaande landbouwkundigen en productontwikkelaars dag in en dag uit de Toro beregeningsinstallaties testen en waar mogelijk verbeteren.

Tijd besparen met Toro beregening

Een goede reden op te kiezen voor Toro beregening, is om tijd te besparen. Zeker wanneer u een grote tuin heeft of wanneer het gaat om het besproeien van een sportveld of ander groot grasveld. Toro beregeningssystemen kunt u aansluiten op een timer, zodat het systeem vanzelf start met sproeien wanneer dit nodig is. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en weet u zeker dat uw gras voldoende water krijgt.

automatische-beregening-1

Kosten uitsparen met beregening van Toro

Naast tijd, bespaart u met Toro sproeiers ook kosten op de lange termijn. De aanschaf vergt weliswaar een investering, maar op den duur bespaart u er flink wat water mee uit. Dat komt omdat de Toro sproeiers verspilling tegengaan. En die tijd die u normaliter kwijt was geweest aan het handmatig bewateren voor u tuin? Die kunt u nu beter besteden. Is tijd voor u geld? Dan zijn Toro sproeiers een uitstekende keuze voor u.

Offerte aanvragen

Toro sproeiers zijn duurzaam

Duurzaamheid heeft bij Toro een belangrijke focus. Vanzelfsprekend dienen de producten veilig en effectief te zijn, maar innovatie betekent ook dat er gestreefd wordt naar zo min mogelijk water- en brandstofgebruik en het verbeteren van de groeiomstandigheden. Toro staat met zijn beregeningssystemen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met Toro sproeiers maakt u een goede keuze voor uzelf, uw tuin én het milieu, win-win!

Toro 640 series en Toro Lynx

Toro heeft diverse series op de markt waarvan Toro 640 dé koploper is op het gebied van beregening. Toro Series 640 vertegenwoordigt namelijk een reeks met geavanceerde sproeiers en spuitmonden die zijn ontworpen voor precisie-irrigatie. De serie bevat diverse modellen met aanpasbare straalpatronen en waterdistributie, af te stemmen op ieder landschap. Combineer dit met Toro Lynx, het geavanceerde Toro beheersysteem voor beregening, voor maximale efficiëntie. Wilkon regelt het voor u!

sproeiers-1

Toro beregeningsinstallaties bij Wilkon

Het Amerikaanse bedrijf The Toro Company heeft zichzelf ontwikkeld tot dé marktleider op het gebied van tuinonderhoud. Toro maakt niet alleen sproeiers, maar is bijvoorbeeld ook bekend om zijn enorme aanbod aan geavanceerde maaimachines. Daarnaast levert het onder meer bladblazers, tuingereedschap, sensoren en vrijwel al het overige denkbare materiaal om het gazon in topconditie te houden. Meer weten over de voordelen van Toro voor uw tuin? Neem dan gerust contact op met Wilkon, uw Toro dealer voor beregeningssystemen en sproeiers.

Laag 48.png

Nieuwe Toro beregening installeren: particulier & zakelijk

Wilt u uw tuin voorzien van een handig sproeisysteem? Bij Wilkon adviseren we u graag over Toro sproeiers en systemen. Dat doen we op maat, waarbij we specifiek kijken naar de behoefte van uw buitenruimte. Hierbij maken we gebruik van professionele no-dig apparatuur, om leidingen onzichtbaar weg te werken in uw huidige of nieuw aangelegde tuin. Bij Wilkon werken we voor particulieren, bedrijven en verenigingen.

Toro beregening aanleggen? Wilkon!

Wilt u als particulier Toro beregening laten aanleggen in uw tuin? Of wilt u voor uw bedrijfstuin of sportcomplex uw gras, gazon en planten optimaal onderhouden? Wilkon staat voor u klaar als Toro dealer en installateur. Wij starten met het maken van een beregenplan. Daarna gaan onze Toro specialisten over tot de uitvoering. Tevens zijn wij uw partner voor onderhoud. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar onze projecten?

Bij Wilkon werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Projecten waar we trots op zijn en die we dan ook graag laten zien! Neem gerust een kijkje voor een impressie van wat we zoal doen. En wilt u graag meer weten? Neem voor al uw vragen contact met ons op. We adviseren u graag!

Meer projecten
/