beregening-header-9

Beregeningsinstallatie

Beregeningsinstallatie

Wilt u een beregeningsinstallatie laten aanleggen? Wilkon is uw partner! Met ruim een halve eeuw aan ervaring stemmen we uw nieuwe beregeningsysteem perfect af op de behoefte van uw tuin. Dat begint met het samenstellen van een plan op maat, en resulteert in het leveren, aanleggen, installeren en onderhouden van uw beregeningsinstallatie. Wij werken voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Meer weten of benieuwd naar de kosten van uw beregeningsinstallatie op maat? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
beregening-tuin-2

Waarom beregening aanleggen?

Het aanleggen van een beregeningsinstallatie heeft grote voordelen, zowel voor uw tuin als voor u als eigenaar. U hoeft zich namelijk geen moment meer druk te maken over de vraag of uw tuin wel voldoende water krijgt. Het systeem herkent het moment waarop het nodig is om te sproeien en heeft ook door wanneer dit juist niet gewenst is. Zo groeien uw planten optimaal en ziet uw tuin er altijd groen en gezond uit. Efficiënt en duurzaam!

CAM00491

Wilkon – Beregeningsinstallatie specialist sinds 1973

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we bij Wilkon duizenden beregeningsinstallaties aangelegd. Van weelderige tuinen tot complete sportvelden, u mag van ons altijd een professionele beregeningsinstallatie op maat verwachten. Uiteraard met uitvoering en het nodige onderhoud, voor een stralende en groene omgeving, nu en in de toekomst!

Automatische beregeningsinstallatie aanleggen

Met een beregeningsinstallatie zorgt u ervoor dat uw tuin en planten op de juiste momenten de juiste hoeveelheid water krijgen. Geen overbodige luxe in Nederland, waar wekenlange droogtes zich kunnen afwisselen met hevige plensbuien. Met een beregeningsinstallatie op maat zorgt dat u niet langer afhankelijk bent van de natuur of uw handmatige tuinsproeier. Want het sproei systeem zal perfect in de waterbehoefte van uw buitenruimte voorzien.

Beregeningssysteem installeren, onze werkwijze

Voordat we aan de slag gaan met het installeren van de beregeningsinstallatie, brengen we de tuin nauwkeurig in kaart. Hierbij stemmen we de inrichting van het systeem en de juiste hoeveelheid water per opgedeeld segment af. We doen bodemonderzoek, om te weten waar de leidingen zitten. Daarna gaan we aan de slag met de aanleg! We stellen het op technisch gebied op de juiste manier in en voeren meerdere tests uit. In de toekomst staan we als partner voor onderhoud voor u klaar.

beregening-tuin-2

Sproei installatie tuin: voorkom verspilling

Door de aanwezigheid van een beregeningsinstallatie hoeft u voortaan niet meer met de tuinslang in de weer. Zeker wanneer u een grote tuin bezit, scheelt dit veel gedoe. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sproei installatie voor uw gazon? Uw beregeningsinstallatie gebruikt nooit meer water dan nodig, terwijl er bij het gebruik van een handmatige sproeier vaak veel water verspild wordt. En in de meeste gevallen kunt u gebruik maken van oppervlakte- of grondwater, in plaats van kraanwater, wat flink in kosten scheelt.

Offerte aanvragen

Onzichtbare beregeningsinstallatie op waterleiding

Een ander groot voordeel van een professionele beregeningsinstallatie is dat deze nagenoeg onzichtbaar is. De sproeiers zitten in de grond verwerkt en komen omhoog wanneer ze ingeschakeld worden. Ook het leidingwerk is onder het gras weggewerkt. Om deze reden is het dan ook het verstandigst om een beregeningsinstallatie te laten plaatsen in een nieuw aan te leggen tuin. Maar ook in een reeds bestaande tuin is dit natuurlijk mogelijk. Bij Wilkon gebruiken we professionele apparatuur voor een nette en effectieve werkwijze.

sproeiers-1

Beregeningsinstallatie tuin, zakelijk en particulier

Sproei installatie aanleggen? Wilkon staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Denk aan organisaties in de plant- en fruitteelt, landbouwbedrijven, maneges, maar ook gewoon kantoortuinen en sportclubs. Maatwerk is onze kracht en daarom zorgen we altijd voor een beregeningssysteem dat perfect aansluit bij de behoeften van alles wat er groeit. Voor een stralende, bloeiende, groene buitenruimte, elke dag weer.

Laag 48.png

Beregeningsinstallatie in bestaande of nieuwe tuin?

U kunt het beste een beregeningsinstallatie laten aanleggen als u uw tuin op de schop neemt, maar ook voor een beregeningsinstallatie in een bestaande tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Met de juiste tools weten we uw installatie netjes weg te werken. Ook voor onderhoud en levering van de juiste onderdelen zit u goed bij ons. Leidingwerk van pvc en polyethyleen, sproeiers, beregeningspompen om grondwater te kunnen gebruiken: alles voor een optimale bewatering van uw tuin is aanwezig.

Beregeningsinstallatie aanleggen? Wilkon!

Wilt u een maatwerk beregeningsinstallatie laten ontwerpen en installeren? Bijvoorbeeld voor uw particuliere of zakelijke tuin, landbouwveld, manege of sportcomplex? Voor iedere buitenruimte verzorgen we bij Wilkon een beregeningsinstallatie op maat. Benieuwd wat de beste optie is en hoeveel dat ongeveer gaat kosten? Vraag een vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op bij vragen. Onze experts denken graag met u mee!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar onze projecten?

Bij Wilkon werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Projecten waar we trots op zijn en die we dan ook graag laten zien! Neem gerust een kijkje voor een impressie van wat we zoal doen. En wilt u graag meer weten? Neem voor al uw vragen contact met ons op. We adviseren u graag!

Meer projecten
/