header-algemeen-6

Sportveldberegening

Sportveldberegening

Zoekt u een partner voor sportveldberegening? Dan bent u bij Wilkon aan het vertrouwde adres. Met meer dan een halve eeuw ervaring weten we ieder sportveld te voorzien van een goede installatie voor beregening. Met focus op innovatie, duurzaamheid (geen verspilling) en uiteraard, het groen houden van uw prachtige velden, kunt u op ons rekenen! Neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte voor sportveldberegening op maat.

Offerte aanvragen
beregening-tennisbaan-2

Waarom beregening aanleggen?

U kunt sportveldberegening aan laten leggen op tal van soorten velden, zoals voetbalvelden, hockeyvelden, tennisbanen, golfbanen, maneges, et cetera. Het grote voordeel laat zich raden, namelijk dat uw sportvelden altijd in topconditie zijn én blijven. Daardoor kan er gespeeld worden, nu en in de toekomst. Bovendien worden onze sportveld beregeningssystemen optimaal afgesteld op de waterbehoefte, om verspilling tegen te gaan. Daarmee helpt u zowel het milieu als de clubkas!

CAM00491

Wilkon – Sportveldberegening specialist sinds 1973

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we bij Wilkon duizenden beregeningsinstallaties aangelegd, onder meer bij sportvelden, golfclubs en maneges. U mag van ons altijd een professioneel beregeningsplan op maat verwachten, inclusief uitvoering en het nodige onderhoud. Zo blijven de sportvelden in topconditie.

Sportveldberegening: verleng de levensduur!

Sportveldberegening is cruciaal om sportvelden blijvend in topvorm te houden. Voor een stralend groene mat in de juiste conditie. Sportveldberegening aanleggen is eenmalig een investering waar u op lange termijn de vruchten van plukt. Het verlengt de levensduur en u bespaart tevens op water, omdat dit allemaal automatisch geregeld wordt en tot in de puntjes wordt afgestemd op wat het veld nodig heeft, in ieder seizoen.

Sportvelden in topvorm: onze werkwijze

Lijkt het gras groener aan de overkant en presteert u of uw club niet optimaal? Aan de conditie van de velden zal het niet liggen! Bij Wilkon stemmen we middels een beregeningsplan op maat de behoefte van het veld tot in de kleinste details af. Uiteraard houden we rekening met de bodemsoort, grassoort en andere zaken die invloed hebben op de waterbehoefte. Daarna gaan we over tot het installeren van het systeem.

beregening-voetbalveld-2

Uitvoering en onderhoud van sportveldberegening

We zetten in op slimme apparatuur om de sportveldberegening professioneel aan te leggen. Wij zorgen ervoor dat u nergens meer omkijken naar heeft. De watervoorziening wordt voortaan automatisch geregeld. Uiteraard kunt u tevens kiezen voor handmatige instellingen, want bij een club moet u soms schakelen. Bijvoorbeeld in verband met wedstrijden en de toegankelijkheid van het veld. Ook in de toekomst is Wilkon er voor het juiste onderhoud, voor een blijvend werkend sportveld beregeningssysteem.

Offerte aanvragen

Beregening voetbalveld

Voetbalveld beregening is een van de specialiteiten van Wilkon. We merken dat clubs erg blij zijn als zij eindelijk zijn voorzien van een doeltreffend voetbalveld beregening. En dat snappen we! Neem contact op voor een oplossing voor een of meerdere velden.

Beregening hockeyveld

Hockeyveld beregening behoort ook tot de kennis van Wilkon. Vaak worden buiten het speelveld krachtige sproeiers geplaatst, die voor of na de wedstrijd hun werk kunnen doen. Zo kiest u voor een grasmat die perfect bespeelbaar is.

sportterreinen

Beregening golfbaan

Golfbaan beregening is echt een vak apart, en bij Wilkon hebben we experts in huis die hier ervaring mee hebben. Ieder deel van de golfbaan heeft immers een andere waterbehoefte. Altijd een prachtige, groene golfbaan met golfbaan beregening van Wilkon!

Beregening tennisbaan

Bij tennisbaan beregening komt vaak wat meer kijken dan een sproeisysteem. Afhankelijk van het type veld kan het ook zijn dat overtollig water juist van de banen afgevoerd moet worden. Van beregening tot drainage, Wilkon verzorgt een oplossing op maat.

Beregening manege

Ook in de paardensport komt beregening goed van pas. Middels paardenbak beregening voor binnen en buiten kan stofverspreiding voorkomen worden, waardoor zowel de paarden als de ruiters een betere, gezondere en veiligere rijervaring hebben.

beregening-golfbaan-2

Bestaande of nieuwe sportveldberegening

Wanneer er een nieuw sportveld gelegd wordt, is dat een goed moment om direct een systeem voor beregening aan te laten leggen. Maar ook wanneer het om een bestaand veld gaat, kunt u bij Wilkon terecht. Wij maken gebruik van innovatieve no-dig apparatuur, waarmee we zonder heel de boel open te breken, uw sportveldberegening onzichtbaar kunnen installeren. Voor een professioneel resultaat.

Sportveldberegening aanleggen? Wilkon!

Heeft u er genoeg van om met een scala aan vrijwilligers telkens die sportvelden te moeten onderhouden? Of gaat u een nieuw sportveld aanleggen en zoekt u een optimale oplossing voor het in conditie houden van het sportcomplex? Voor zowel kleine als grote klussen staat Wilkon voor u klaar! Sportveldberegening van het hoogste niveau, inclusief het maken van een plan, het installeren van krachtige systemen en het onderhoud in de toekomst, dat is wat u mag verwachten van Wilkon. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende indicatie van de kosten.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar onze projecten?

Bij Wilkon werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Projecten waar we trots op zijn en die we dan ook graag laten zien! Neem gerust een kijkje voor een impressie van wat we zoal doen. En wilt u graag meer weten? Neem voor al uw vragen contact met ons op. We adviseren u graag!

Meer projecten
/