beregening-hockeyveld.webp

Beregening hockeyveld

Beregening hockeyveld

Hockeyveldberegening is cruciaal om uw hockeyveld in topconditie te houden en de levensduur van uw hockeyveld te verlengen. Een hockeyveld zonder goede beregening levert namelijk niet alleen kwaliteitsproblemen op, maar brengt ook financiële en veiligheidsrisico’s met zich mee. Kies daarom voor hockeyveldberegening van Wilkon. Als ervaren beregeningsspecialist helpen wij met maatwerk oplossingen om uw hockeyveld in topvorm te houden.

Offerte aanvragen
beregening-hockeyveld-1

Waarom is hockeyveldberegening zo belangrijk?

Het beregenen van ieder hockeyveld vraagt om maatwerk. Een hockeyveld beregenen luistert namelijk zeer nauw. Niet alleen het juiste moment is belangrijk, maar ook de juiste hoeveelheid en de juiste verdeling van het water. Zelfs een kleine afwijking hierin kan uw sportveld al ernstige schade toebrengen. Dat brengt niet alleen hoge herstelkosten met zich mee, maar beïnvloedt ook de bespeelbaarheid en de veiligheid van het veld. Een slecht beregend hockeyveld verlaagt namelijk de speelsnelheid en vergroot het risico op blessures. Bovendien verbetert de juiste hockeyveldberegening naast het spelplezier en de veiligheid ook de levensduur van uw hockeyveld. 

Meer weten over hockeyveldberegening van Wilkon?

Wilt u de bespeelbaarheid en de levensduur van uw hockeyveld waarborgen? Neem voor meer informatie en al uw vragen over hockeyveldberegening gerust contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op 0578-701068 (Epe) of 0341-263326 (Nunspeet). Daarnaast kunt u ons ook mailen via info@wilkon.nl. Onze specialisten nemen graag de tijd om u op maat te adviseren.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/