header-projecten-sportterreinen

Golfbaan beregening Havelte

Golfbaan beregening Havelte

Naast de golfbaan in Ommen heeft Wilkon ook bij de golfbaan in Havelte het beregeningssysteem aangepakt. Zowel het bestaande besturingssysteem als een gedeelte van het leidingsysteem was verouderd. De volledige beregeningsinstallatie is nu gerenoveerd en weer helemaal up-to-date. Golf Club Havelte heeft de beregeningsinstallatie inmiddels naar volle tevredenheid in gebruik genomen.

Golfen tussen heide en vennetjes

Golf Club Havelte beschikt over een prachtig gelegen golfbaan in de buurt van Steenwijk en Meppel. Op de grens van Drenthe en Overijssel ligt de golfbaan in een gebied dat wordt omgeven door heide en vennetjes. Met 18 holes gaat het om een volwaardige golfbaan.

Golfbaanberegening met sleufloos aangelegde leidingen

De leidingen van de golfbaanberegening Havelte zijn sleufloos aangelegd. Het grote voordeel hiervan is dat de bodem niet wordt aangetast. Als specialist in watermanagement en techniek beheerst Wilkon deze expertise als geen ander.

Nieuw besturingssysteem

Bij de werkzaamheden aan de beregening is ook het oude besturingssysteem vervangen. Het oude systeem maakte plaats voor een splinternieuw Toro Lynx-systeem in combinatie met nieuwe single head Toro-sproeiers rondom de (voor)green. De nieuwe sproeiers nemen de surroundings beter mee en zorgen ook dat het gras groener blijft. Ook de tee-beregening is bij de revisie volledig opnieuw ingericht en uitgebreid.

Wilkon, uw specialist in golfbaanberegening

Wilt u ook uw golfbaan laten beregenen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Wilkon. Als ervaren beregeningsspecialisten zijn wij u graag van dienst. Van advies tot ontwerp en van aanleg tot onderhoud: wij ontzorgen u volledig.

Offerte aanvragen