beregening-voetbalveld.webp

Beregening voetbalveld

Beregening voetbalveld

Met goede beregening kiest u voor een voetbalveld in topvorm. Goede beregening komt namelijk niet alleen de spelbeleving ten goede, maar ook de onderhoudskosten en levensduur van uw veld. Kies daarom voor de voetbalveldberegening van Wilkon. Onze volautomatische installaties voor de beregening van voetbalvelden zijn centraal aan te sturen en daardoor eenvoudig in gebruik. Met ruim 50 jaar ervaring zorgen wij voor een oplossing op maat, waarmee uw voetbalveld in topconditie blijft.

Offerte aanvragen
beregening-voetbalveld-1

Waarom is goede beregening van uw voetbalveld zo belangrijk?

Een voetbalveld beregenen is een uiterst zorgvuldige klus. Naast het juiste beregeningsmoment zijn ook de juiste waterhoeveelheid en de juiste waterverdeling namelijk van cruciaal belang voor uw voetbalveld. Zelfs de kleinste afwijkingen kunnen al leiden tot ernstige schade aan uw velden. Bovendien vergroot een slecht beregend veld het risico op blessures. Goede beregening van uw voetbalveld voorkomt dus niet alleen dure herstelschades, maar zorgt ook dat uw veld veilig bespeelbaar blijft. Kies daarom voor meer spelplezier en minder risico met voetbalveldberegening van Wilkon.

beregening-voetbalveld-2

Tot in detail geperfectioneerd

In samenwerking met Toro Irrigation hebben we onze beregeningsinstallatie tot in detail geperfectioneerd. Dankzij een extra sproeistreng houdt onze installatie uw voetbalveld zelfs in perioden van extreme droogte perfect in vorm. Daarmee blijft uw voetbalveld ook in de verwachte hete zomers van de komende jaren sterk en gezond.

beregening-voetbalveld-3

Maatwerk beregening van uw voetbalveld

Met ruim 50 jaar ervaring weten we bij Wilkon hoe we uw voetbalveld precies op maat kunnen beregenen. Met onze installaties kunt u als beheerder uw voetbalvelden op een gebruiksvriendelijke manier in topvorm houden. U bent bij ons aan een vertrouwd adres voor de beregening van diverse soorten voetbalveld:

• Natuurgras voetbalvelden

• Kunstgras voetbalvelden

• Hybride voetbalvelden

Meer weten over voetbalveldberegening van Wilkon?

Wilt u verzekerd zijn van optimale bespeelbaarheid en maximale levensduur van uw voetbalveld? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en al uw vragen over de beste beregening van uw voetbalveld. U kunt ons telefonisch bereiken via 0578-701068 (Epe) of 0341-263326 (Nunspeet). Daarnaast kunt u ons ook per e-mail bereiken, via info@wilkon.nl. Onze specialisten nemen graag de tijd om u op maat te adviseren.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/