golfbaan-beregening

Beregening golfbaan

Beregening golfbaan

Met goede beregening blijft uw golfbaan in topconditie. Zeker nu golf steeds meer aan populariteit wint, vergt al die drukte op de baan veel van het gras. Daarom is een goed beregeningsplan van groot belang voor een prachtig groene golfbaan. Daarbij kunt u rekenen op de expertise van Wilkon. Met ruim 50 jaar ervaring in sportveldberegening voorzien we u graag van een maatwerk beregeningsplan voor uw golfbaan. Daarbij maken we onder andere gebruik van een hoogwaardig Toro Golf Irrigation beregeningssysteem.

Offerte aanvragen
beregening-golfbaan-1

Uitgekiende beregening van uw golfbaan

Het beregenen van een golfbaan is een nauwkeurige aangelegenheid. De opstelling van de sproei-installatie luistert namelijk zeer nauw. Bij veel golfbanen worden verschillende trajecten beregend. Daardoor is er al snel sprake van overlap tussen besproeide gebieden. Als gevolg hiervan groeit het gras niet overal mooi gelijkmatig. Daarom stemmen we de beregening van uw golfbaan bij Wilkon altijd uiterst precies af. Met het juiste sproeibereik, de juiste waterhoeveelheid en het juiste sproeimoment ziet uw golfbaan er altijd strak en egaal uit.

beregening-golfbaan-2

Voorbereid op extreme weersomstandigheden

Veel golfbanen hebben sterk te lijden gehad onder de extreme droogte die we de afgelopen zomers hebben meegemaakt. Daarom hebben we onze sproei-installatie van het topmerk Toro Golf Irrigation verder geoptimaliseerd en voorbereid op extreme weersomstandigheden. Zo kunt u ook bij aanhoudende extreme droogte vertrouwen op een goede beregening en een frisgroene golfbaan. Samen maken we van uw golfbaan een prachtig visitekaartje!

Meer weten over de beregening van uw golfbaan?

Wilt u ook graag verzekerd zijn van een frisse, egaal groene golfbaan? Neem voor al uw vragen over de beregening van uw golfbaan gerust contact op met onze specialisten. U kunt ons per e-mail bereiken (info@wilkon.nl), maar ook telefonisch (0578-701068). Wij denken graag met u mee en stellen graag een maatwerk beregeningsadvies voor u op. Ook voor meer informatie over het Toro Golf Irrigation beregeningssysteem kunt u bij ons terecht.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/