beregening-header-9

Automatische beregening

Automatische beregening

Zoekt u een partner voor automatische beregening? Wilkon staat voor u klaar! Met ruim een halve eeuw aan ervaring, weten we uw tuin op de juiste manier van een installatie voor automatische beregening te voorzien. En dat is niet zomaar een installatie, nee. We stellen zorgvuldig het beregeningsplan samen op basis van wat uw tuin nodig heeft. We zorgen voor de levering, aanleg, montage en het onderhoud van uw installatie. Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor automatische beregening op maat.

Offerte aanvragen
beregening-tuin-2

Waarom automatische beregening aanleggen?

Wie regelmatig de tuin handmatig sproeit die weet hoeveel werk dat met zich meebrengt. Dat is dan ook meteen de beste reden om te kiezen voor automatische beregening. Het scheelt u veel werk en tijd. Dat niet alleen, want met automatische beregening op maat worden gras en planten altijd van de juiste hoeveelheid water voorzien, dat ook nog eens op het beste moment. Dat maakt zo’n onzichtbaar en automatisch sproeisysteem super duurzaam, efficiënt én praktisch!

CAM00491

Wilkon – Specialist in automatisch bewateren sinds 1973

Met ruim 50 jaar ervaring hebben we bij Wilkon duizenden automatische beregeningsinstallaties aangelegd. Van prachtige tuinen tot grote sportvelden, u mag van ons altijd een professioneel automatisch beregeningsplan op maat verwachten. Uiteraard met uitvoering en onderhoud, voor een groene omgeving, nu en in de toekomst!

Automatisch beregeningssysteem tuin

Met een automatisch beregeningssysteem in de tuin kunt u op een slimme en eenvoudige manier voortaan uw tuin, gazon of veld beregenen. En Wilkon is uw vertrouwde partner voor een automatisch sproeisysteem op maat. Zo weet u zeker dat de bomen, planten en grassen altijd de juiste hoeveelheid water krijgen. Maatwerk is de kracht van Wilkon, dus neem contact met ons op voor een persoonlijk plan voor automatische beregening.

Automatische beregening aanleggen: onze werkwijze

Bij Wilkon weten we door meer dan 50 jaar ervaring altijd de juiste werkwijze te hanteren. Uiteraard begint dat met een slim plan, waarbij we uw tuin in kaart brengen. Op basis daarvan kijken we welke delen van de tuin welke behoefte hebben. Daarna brengen we het automatisch beregeningsplan in kaart. En dan is het tijd voor de realisatie van uw automatisch sproeisysteem. Ook in de toekomst zijn we uw partner voor het nodige onderhoud.

beregening-tuin-2

Tuin opdelen in sectoren

Afhankelijk van de indeling van de tuin, droogte, gevoelige plaatsen en beplanting, wordt de tuin opgedeeld in sectoren. Om de sectoren te voeden wordt gebruik gemaakt van magneetafsluiters die door een regenautomaat aangestuurd worden. Magneetkleppen worden gemonteerd op een centraal punt binnen of buiten in kleppendozen. De beregening gebeurt voortaan automatisch dankzij de juiste instellingen.

Offerte aanvragen

Automatisch sproeisysteem monteren

De kleppendozen worden uit het zicht, tussen de planten of in het gazon gemonteerd, zodat ze de tuin niet ontsieren. De magneetkleppen zijn zowel met de hand als automatisch open te zetten. Wanneer u dit volledig automatisch wilt laten verlopen, dan worden de magneetkleppen door een computer aangestuurd om op het juiste moment te openen en te sluiten. Een professioneel systeem waarmee u jaren vooruit kunt.

Automatisch tuin sproeien, altijd!

Maakt u momenteel gebruik van kogelkranen die met de hand worden omgezet? Er bestaat de mogelijkheid om kogelkranen te vervangen door magneetkleppen, waardoor een bestaand sproeisysteem gemakkelijk kan worden omgebouwd naar een volautomatisch tuinberegening systeem. Spreekt dit u aan? Neem gerust contact met ons op. Dan presenteren we u graag een plan op maat voor 100% automatische beregening.

sproeiers-1

Automatische beregening voor particulier en zakelijk

Bij Wilkon beschikken we over professionele apparatuur, kennis en ervaring, zodat we u kunnen helpen bij zowel kleine als grote klussen. Van particuliere tuinen tot zakelijke bedrijfstuinen, sportvelden, parken en meer, bij ons kunt u terecht als full-service partner voor een plan voor automatische beregening, inclusief vooronderzoek, realisatie en onderhoud. Bij Wilkon is uw terrein in vertrouwde handen!

Laag 48.png

Automatisch tuin sproeien: bestaande of nieuwe tuin

Het aanleggen van automatische beregening is een goede keuze als u uw tuin op de schop neemt. Bij Wilkon kunnen we dan direct de juiste leidingen leggen, zodat deze optimaal weggewerkt zijn. Maar ook wanneer u op een later moment beslist dat zo’n automatisch beregeningssysteem iets voor u is, kunt u bij ons terecht. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Voor iedere tuin een automatisch sproeisysteem, daar gaan wij voor!

Automatische beregening aanleggen? Wilkon!

Wilt u een automatisch sproeisysteem in uw tuin laten aanleggen, zodat uw planten en gazon er altijd mooi bijstaan? Wilt u automatische beregening en stofbestrijding bij uw bedrijf toepassen, of de sportvelden als vereniging in optimale conditie houden? De automatische beregeningssystemen van Wilkon bieden uitkomt. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende en maatwerk offerte.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar onze projecten?

Bij Wilkon werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Projecten waar we trots op zijn en die we dan ook graag laten zien! Neem gerust een kijkje voor een impressie van wat we zoal doen. En wilt u graag meer weten? Neem voor al uw vragen contact met ons op. We adviseren u graag!

Meer projecten
/