beregening-header-9

Beregeningsplan

Beregeningsplan

Wilt u een beregeningsplan voor uw tuin, bedrijventerrein of sportvereniging laten opstellen? Dan bent u bij Wilkon aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we de juiste kennis en kunde in huis, om uw beregeningsplan optimaal en op maat in te richten. En uiteraard zorgen we ook voor de installatie en het onderhoud! Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Offerte aanvragen
beregening-tuin-2

Waarom beregeningsplan maken?

Er zijn diverse voordelen te benoemen voor het opzetten van een beregeningsplan. De eerste reden? Handmatig bewateren een halt toeroepen! Vergeet uren sproeien, op een moment dat u er waarschijnlijk ook helemaal geen zin in heeft. Een beregeningsplan zorgt er immers voor dat uw buitenruimte altijd op het juiste moment voldoende water krijgt. En daar houden de pluspunten nog niet op. Een beregeningsplan zorgt er immers ook voor dat gazon en planten van de ideale waterhoeveelheid worden voorzien. Zo gaat u verspilling tegen en werkt u maximaal efficiënt.

CAM00491

Wilkon – Beregening specialist sinds 1973

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we bij Wilkon duizenden beregeningsplannen gemaakt. Van weelderige tuinen tot complete sportvelden, u mag van ons altijd een professioneel beregeningsplan op maat verwachten. Uiteraard met uitvoering en het nodige onderhoud, voor een stralende en groene omgeving, nu en in de toekomst!

Beregeningsplan tuin, kom tot rust!

Een beregeningsplan voor uw tuin laten maken is wat dat betreft een goede keuze als u streeft naar een gezonde en groene buitenruimte die altijd in topconditie is. Bij Wilkon stemmen we het plan tot in de puntjes af op wat uw gazon en planten nodig hebben. Bent u benieuwd naar de kosten? Iedere tuin is anders en daarom stellen we graag een maatwerk offerte voor u op. Vraag vrijblijvend een indicatie aan.

Beregeningsplan voor bedrijven en verenigingen

Bij Wilkon staan we klaar voor particulieren en bedrijven. Er kunnen tal van redenen zijn om voor uw onderneming te kiezen voor een beregeningsplan. Ontvangt u klanten in uw bedrijfstuin? Of wilt u de voortuin vrijhouden van stof? Runt u een bedrijf in groente- en fruitteelt? Ook voor sportverenigingen, zoals paardensport (maneges), voetbal, hockey en tennis, kunnen wij een uitgebreid beregeningsplan maken. We hebben hier ervaring in.

beregening-tuin-2

Beregeningsplan uitvoeren: 100% ontzorging!

Bij Wilkon begrijpen we al te goed dat praatjes geen gaatjes vullen. U kunt uiteraard ook op ons rekenen als uitvoerder van het beregeningsplan op maat. Zo leggen we de polyethyleen leidingen aan en werken we de slimme pop-up sproeiers netjes weg. Uiteraard werken wij om bestaande planten en bomen heen. Het systeem werkt automatisch, doordat wij de juiste instellingen doen. Uiteraard zijn handmatige aanpassingen altijd mogelijk.

Offerte aanvragen

Bodemonderzoek voor beregeningsplan

Vooraf doen we bodemonderzoek, om zeker te zijn dat we tijdens de uitvoering van het beregeningsplan geen huidige leidingen raken. Door uw tuin op te delen in segmenten, kunnen we het plan voor beregening erg specifiek afstemmen. Zo wordt ieder deel van de tuin met een beregeningsplan van Wilkon altijd van de juiste hoeveelheid water voorzien.

sproeiers-1

Professionele apparatuur voor tuin beregeningsplan

Bij Wilkon hebben we naast een flinke dosis ervaring ook de juiste apparatuur in huis. Hierbij kunt u denken aan speciale no-dig apparatuur en perslucht bodemraketten, zodat we sleuven kunnen frezen en kabels en leidingen onder uw gazon en straatwerk aan kunnen leggen. Dat zorgt voor een resultaat waarbij u niet eens ziet dat er een netwerk aan leidingen loopt. Met onzichtbare onderdelen zorgen we voor een zichtbaar groene tuin.

Laag 48.png

Beregeningsplan voor bestaande of nieuwe tuin?

Bij Wilkon kunnen we een beregeningsplan maken voor een bestaande of nieuwe tuin. Een goed moment om voor een sproei installatie te kiezen, is als u de hele tuin op de schop neemt. Maar ook als u een beregeningsplan voor uw huidige tuin wil laten maken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wat uw vraagstuk ook is, voor een doeltreffend beregeningsplan komt u altijd goed uit bij Wilkon, dus neem gerust contact met ons op.

Beregeningsplan maken? Wilkon!

Eindelijk stoppen met handmatig sproeien? Kies voor een efficiënt beregeningsplan van Wilkon Watermanagement & Techniek. Of het nu om een recht-toe-recht-aan tuin, bedrijvenpark of een uitgebreid sportcomplex gaat, wij staan voor u klaar voor de meest uiteenlopende opdrachten. Zakelijk en particulier. Benieuwd naar een indicatie van de kosten of heeft u vragen? Neem contact met ons op en kies voor een beregeningsplan op maat, inclusief uitvoering en onderhoud.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar onze projecten?

Bij Wilkon werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Projecten waar we trots op zijn en die we dan ook graag laten zien! Neem gerust een kijkje voor een impressie van wat we zoal doen. En wilt u graag meer weten? Neem voor al uw vragen contact met ons op. We adviseren u graag!

Meer projecten
/