header-spiegellassen

Elektrolassen

Elektrolassen is één van de specialiteiten van Wilkon. Deze manier van lassen staat ook wel bekend als elektromoflassen en is een alternatief voor bijvoorbeeld spiegellassen. Het gaat weliswaar om een buitengewoon degelijke vorm van lassen, maar wel op voorwaarde dat het zorgvuldig wordt uitgevoerd. En daar gaat het nog wel eens verkeerd… Gelukkig beheersen de ervaren specialisten van Wilkon elektrolassen als geen ander. We zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen
spiegellassen-1

Relatief eenvoudig, mits juist uitgevoerd

Elektrolassen staat ook wel bekend als één van de makkelijkste manieren om kunststof buizen en componenten met elkaar te verbinden. Desondanks leert de praktijk dat veel installateurs er soms juist té makkelijk over denken.

Want hoewel elektrolassen niet per definitie heel complex is, is het wel van groot belang dat het juist wordt uitgevoerd. Gebeurt dat niet, dan heeft dat soms vervelende lekkages met vaak kostbare herstelwerkzaamheden tot gevolg. En zo’n ongeluk zit soms in een klein hoekje.

spiegellassen-2

Wilkon, uw specialist voor elektrolassen

De specialisten van Wilkon komen deze lekkende elektrolasverbindingen in de dagelijkse praktijk regelmatig tegen. Dat komt veelal voor bij ondergrondse leidingen die onderdeel zijn van voor drinkwater-, bluswater- en proceswaterinstallaties. De oorzaak van deze lekkages is meestal dat installateurs de voorschriften van de fabrikant van de materialen niet goed opvolgen. Ondanks dat elektrolassen zo betrekkelijk eenvoudig is, gaat het daardoor toch nog regelmatig verkeerd, met alle gevolgen van dien. In zulke gevallen (maar ook bij het aanbrengen van nieuwe elektrolasverbindingen) zijn de specialisten van Wilkon u graag van dienst. Wij repareren de schade en herstellen uw elektrolasverbindingen zoals dat hoort.

Meer weten over elektrolassen?

Als ervaren specialist helpt Wilkon al sinds 1973 bedrijven en particulieren met oplossingen op het gebied van watermanagement en techniek. Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise, bijvoorbeeld als het gaat om elektrolassen? Neem voor maatwerk advies en al uw vragen gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar!

Onze vestiging in Epe is telefonisch te bereiken via 0578 - 70 10 68, het filiaal in Nunspeet via 0341 - 26 33 26. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@wilkon.nl of gewoon eens langskomen bij onze winkel aan de Ledderweg 48 in Epe. Zonder twijfel kunnen we ook voor u het meest geschikte sproeisysteem of beregeningsinstallatie vinden en installeren!

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in kunststoftechniek.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/