pompputten-1

Pompputten

Pompputten vormen, samen met drukriolering, een belangrijk onderdeel van rioolstelsels. De aanleg hiervan is een specialistische klus. Laat u daarom goed adviseren door de deskundige specialisten van Wilkon, om vervelende problemen met uw riool te voorkomen. Onze erkende monteurs en technici monteren uw installatie niet alleen vakkundig, maar kunnen deze ook specialistisch onderhouden.

Offerte aanvragen
pompputten-2

Waarvoor dienen pompputten?

Een pompput is één van de belangrijkste toepassingen in een persriool. Zo’n pompput zorgt ervoor dat een lagergelegen rioolafvoer kan worden opgevoerd. Ook voor het afvoeren van regenwater is een pompput uitermate geschikt. Denk bijvoorbeeld aan regenwater uit een lagergelegen terras, een souterrain, een kelder of een laad- en losdock voor vrachtwagens.

Wilkon houdt pompputten in topvorm

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw pompput in topvorm blijft en zo lang mogelijk meegaat? Dan bent u bij Wilkon aan het goede adres. Wij zijn al sinds 1973 gespecialiseerd in watermanagement en techniek. Ook als het om pompputten gaat, kunt u bij ons terecht. Van advies tot ontwerp en van aanleg tot onderhoud: Wilkon ontzorgt u volledig.

Renovatie en vervanging van pompputten

Ook het renoveren of vervangen van uw pompinstallatie kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Wilkon. Bij renovatie kunt u bijvoorbeeld denken aan de vervanging van een enkele pomp. Maar ook het volledig vernieuwen van de pompput of het leidingwerk zijn veelvoorkomende vormen van renovatie. Bovendien kunnen wij uw pompsysteem automatiseren.

 

Maatwerk pompinstallaties van topkwaliteit

Omdat iedere situatie om een eigen oplossing vraagt, leveren we bij Wilkon pompinstallaties op maat. Als onderdeel daarvan kijken we ook in alle situaties naar de best passende pompputten. Zo zorgen we ervoor dat al onze installaties perfect zijn afgestemd op de wensen en eisen van de klant. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • Vacuümsystemen
  • Transportgemalen
  • IBA’s
  • Drukriolering
  • Rioolgemalen
  • Olie- en vetafscheiders

Bekijk ook onze projecten

Al sinds 1973 is Wilkon gespecialiseerd in watermanagement en techniek. Bent u benieuwd wat wij met pompputten voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op, voor een vrijblijvende kennismaking en maatwerk advies. Bekijk ook een selectie van onze andere recent uitgevoerde projecten met pompputten:

Meer projecten
/