header-sportterreinen

Toro beregening

Toro beregening

Wilkon is trotse dealer van Toro beregeningssystemen en sproeiers. Zowel voor particulier als professioneel gebruikt biedt Toro innovatieve sproeisystemen, waarmee het onderhouden van uw gazon of grasveld kinderspel wordt. Zowel boven- als ondergrondse beregening is mogelijk. We denken graag met u mee en vinden voor u een Toro beregeningssysteem op maat.

Offerte aanvragen
tuinenpark

Toro beregeningssystemen: absolute marktleider

Het Amerikaanse bedrijf The Toro Company heeft zichzelf ontwikkeld tot dé marktleider op het gebied van tuinonderhoud. Toro maakt niet alleen sproeiers, maar is bijvoorbeeld ook bekend om zijn enorme aanbod aan geavanceerde maaimachines. Daarnaast levert het onder meer bladblazers, tuingereedschap, sensoren en vrijwel al het overige denkbare materiaal om het gazon in topconditie te houden.

beregening-tuin-3

Toro sproeiers: meer dan 100 jaar innovatie

Toro werd reeds in 1914 opgericht. Zodoende kan men inmiddels bogen op meer dan honderd jaar ervaring met het produceren van onder meer beregeningssystemen. Daarbij streeft Toro naar het voortdurend blijven doorontwikkelen van de toch al hoogwaardige producten. Innovatie staat voorop bij Toro sproeiers. Hiervoor is het zogeheten Centre for Advanced Turf Technology (CATT) opgezet, waarin vooraanstaande landbouwkundigen en productontwikkelaars dag in dag uit de Toro beregeningsinstallaties testen en waar mogelijk verbeteren.

Hierbij is duurzaamheid een belangrijk oogmerk. Vanzelfsprekend dienen de producten veilig en effectief te zijn, maar innovatie betekent ook dat er gestreefd wordt naar zo min mogelijk water- en brandstofgebruik en het verbeteren van de groeiomstandigheden. Toro staat met zijn beregeningssystemen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

beregening-tuin-1

Het nut van een Toro sproeisysteem

Er zijn diverse redenen te bedenken om Toro sproeiers aan te schaffen. In de eerste plaats bespaart het u een hoop tijd, zeker wanneer u een grote tuin hebt of het gaat om het besproeien van een sport- of ander groot grasveld. Toro beregeningssystemen kunt u aansluiten op een timer, zodat het systeem vanzelf start met sproeien wanneer dit nodig is. Zo heeft u er geen omkijken naar en weet u zeker dat uw gras voldoende water krijgt.

Hiernaast werken Toro sproeiers ook kostenbesparend op de langere termijn. De aanschaf vergt weliswaar een investering, maar u bespaart er uiteindelijk water mee, doordat de sproeiers verspilling tegengaan. En de tijd die u normaliter kwijt was geweest voor het handmatig bewateren van uw tuin, kunt u nu voor andere klussen gebruiken.

Toro beregening: ook voor u!

Wilt u voortaan ook gebruikmaken van een Toro sproeisysteem? Neemt u dan contact met ons op, voor advies over het sproeisysteem dat het best bij uw gazon of veld past. U kunt ons filiaal in Epe bereiken door te bellen naar 0578 -70 10, terwijl de vestiging in Nunspeet te bereiken is via 0341 - 26 33 26. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@wilkon.nl. We horen graag van u en helpen uw gazon in de best mogelijke staat te houden met de innovatieve Toro sproeiers!

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/