beregening-header-5

Tuinberegening

Tuinberegening en tuinsproeiers

De systemen voor tuinberegening van Wilkon houden uw tuin in topconditie! Een goed beregeningssysteem zorgt er namelijk voor dat uw planten en gazon voldoende water krijgen, op de momenten dat de natuur het even laat afweten. Zo bent u voortaan niet meer afhankelijk van het grillige Nederlandse klimaat. En bovendien kunt u uw tuinsproeier in de schuur laten: onze tuinberegening werkt volledig automatisch!

Offerte aanvragen
beregening-tuin-2

De voordelen van tuinberegening

Het grote voordeel van tuinberegening ligt natuurlijk voor de hand en is hierboven reeds aangehaald: uw tuin krijgt op de juiste momenten voldoende water. Dit zorgt voor groener gras, beter bloeiende bloemen en planten en dus een fraaier aangezicht. Het handige is dat het systeem voor tuinberegening zelf de momenten herkent waarop een scheut water nodig is. Wanneer de grond te droog is, nadat het een poos niet geregend heeft, schakelt het systeem zichzelf in en voorziet uw tuin van een prettige regenbui.

beregening-tuin-3

Tuinberegening neemt u werk uit handen

Dit betekent dat u zich hier zelf niet meer druk om hoeft te maken. De vraag of sproeien al nodig is kunt u voorlopig negeren: uw systeem bepaalt zelf het juiste moment. En gaat u een paar weken op vakantie? Dan hoeft u niet de buurman te vragen om dagelijks met de tuinslang in de weer te gaan. Bovendien gebruikt ons systeem voor tuinberegening precies zoveel water als nodig is. Als u zelf met de hand sproeit zult u daarentegen in veel gevallen onnodig water verspillen. Automatische tuinberegening neemt u dus werk uit handen en scheelt ook nog eens op de waterrekening.

beregening-tuin-1

Ondergrondse tuinberegening

U wilt natuurlijk niet dat uw beregeningssysteem de uitstraling van uw tuin aantast. Daarom is het een groot voordeel dat onze tuinberegening kan worden weggewerkt onder de grond. Voor het plaatsen van de polyethyleen leidingen en pop-up sproeiers maken we namelijk gebruik van de allernieuwste technieken. Deze worden bij voorkeur toegepast op een nieuw aan te leggen tuin. Maar ook in uw bestaande tuin kunnen we ons innovatieve beregeningssysteem implementeren.

Kies ook voor tuinberegening van Wilkon

Wij maken voor iedere tuin een tuinberegeningssysteem op maat. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat u van vakkundig advies te voorzien van tuinberegening tot complete beregeningsinstallaties. Bent u dus ook op zoek naar een manier om uw tuin efficiënt te kunnen hydrateren? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op 0578 - 70 10 68. Wie weet ontwerpen we dan binnenkort ook uw ideale systeem voor tuinberegening!

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/