header-sportterreinen

Sportveldberegening

Sportterreinen

Sportveldberegening is cruciaal om uw sportveld in topconditie te houden en de levensduur van uw sportveld te verlengen. Een sportveld zonder goede beregening levert namelijk niet alleen kwaliteitsproblemen op, maar brengt ook financiële en veiligheidsrisico’s met zich mee. Kies daarom voor sportveldberegening van Wilkon. Als ervaren beregeningsspecialist helpen wij met maatwerk oplossingen om uw sportveld in topvorm te houden.

Offerte aanvragen

Waarom is sportveldberegening zo belangrijk?

Het beregenen van ieder sportveld vraagt om maatwerk. Een sportveld beregenen luistert namelijk zeer nauw. Niet alleen het juiste moment is belangrijk, maar ook de juiste hoeveelheid en de juiste verdeling van het water. Zelfs een kleine afwijking hierin kan uw sportveld al ernstige schade toebrengen. Dat brengt niet alleen hoge herstelkosten met zich mee, maar beïnvloedt ook de bespeelbaarheid en de veiligheid van het veld. Een slecht beregend sportveld verlaagt namelijk de speelsnelheid en vergroot het risico op blessures. Bovendien verbetert de juiste sportveldberegening naast het spelplezier en de veiligheid ook de levensduur van uw sportveld. 

Maatwerk beregening voor diverse sportvelden

Met een halve eeuw aan ervaring beregent Wilkon sportvelden precies op maat. Wij stellen de installatie voor uw sportveldberegening zo in dat uw sportveld op een gebruiksvriendelijke manier in topconditie blijft. U bent bij ons aan het juiste adres voor het beregenen van de volgende soorten sportvelden:

Meer weten over sportveldberegening van Wilkon?

Wilt u de bespeelbaarheid en de levensduur van uw sportveld waarborgen? Neem voor meer informatie en al uw vragen over sportveldberegening gerust contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op 0578-701068 (Epe) of 0341-263326 (Nunspeet). Daarnaast kunt u ons ook mailen via info@wilkon.nl. Onze specialisten nemen graag de tijd om u op maat te adviseren.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/