header-manege.jpg

Beregening paardenbak

Beregening paardenbak

Wilt u uw paardenbak voortaan automatisch laten beregenen? Of de gehele manege van een beregeningssysteem laten voorzien? Dan bent u bij Wilkon aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring weten we paardenbak beregening tot in de puntjes op uw behoeften af te stemmen. Voor een stofvrije en zuivere omgeving, die automatisch van water voorzien wordt. Wij staan klaar voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
beregening-manege-1

Waarom paardenbak beregening aanleggen?

Opwaaiend stof is één van de grootste ergernissen onder veel ruiters. Het zorgt niet alleen voor ongemak, maar is ook slecht voor uw gezondheid en die van uw paard. Dit opwaaiende stof wordt enerzijds veroorzaakt door intensief gebruik en anderzijds een lage luchtvochtigheid. Met een goede beregeningsinstallatie voorkomt u deze verstuiving. Daarom stemmen we de beregening van uw paardenbak altijd nauwkeurig en zorgvuldig af op de afmetingen, waterbehoefte en ondergrond. Zo bent u dankzij maatwerk paardenbak beregening verzekerd van een stofvrije en gezonde rijbak.

CAM00491

Wilkon – Paardenbak beregening specialist sinds 1973

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we bij Wilkon duizenden beregeningsinstallaties aangelegd, waaronder bij maneges en in paardenbakken. Van ons mag u altijd een professioneel plan verwachten dat past bij uw behoeften. Inclusief uitvoering en het nodige onderhoud, voor een zuivere paardenbak met optimale luchtvochtigheid.

Paardenbak beregening voor stofvrije omgeving

Met paardenbak beregening verlengt u de levensduur van uw paardenbak. Bovendien zorgt het voor een gezonde en stofvrije trainingsomgeving. En iedere paardenliefhebber die regelmatig een ritje maakt weet hoe prettig dat is! Kies voor ideale rijcondities met paardenbak beregening van Wilkon. Wij helpen u aan een maatwerk systeem, dat aansluit bij de omvang van uw paardenbak(ken).

Rijbak beregening verhoogt veiligheid

Naast de gezondheid van u en uw paard zijn er nog enkele belangrijke redenen voor goede beregening van uw paardenbak. Zo zorgt een goed beregende rijbodem met een stabiele ondergrond namelijk voor veilige omstandigheden voor uw paard. De kwaliteit van het rijvlak, en daarmee vaak ook de prestaties, gaan vooruit door paardenbak beregening. Uiteraard heeft u geen last van de sproeisystemen, die worden netjes en professioneel weggewerkt. En de paardenbak beregening gaat alleen aan als u dat wilt.

beregening-manege-2

Beregening paardenbak binnen en buiten

Een goede beregening van uw paardenbak levert zowel uw paard als uzelf als ruiter extra veel plezier op. U kunt immers genieten van tal van voordelen, zoals betere prestaties en optimale veiligheid, alsook een langere levensduur van uw paardenbak en een gezonde en stofvrije trainingsomgeving. Of het nu gaat om een binnen- of buitenbak, Wilkon staat tot uw dienst!

Offerte aanvragen

Manege beregening: vereniging & particulier

Of u nu een kleine rijbak met paardenstal aan huis heeft, of de voorzitter bent van een grote rijvereniging in uw woonplaats, Wilkon is er voor iedereen. Wij bedienen zowel particulieren als verenigingen en zijn er ook voor bedrijven in de paardensport. Door uw rijbodem regelmatig te sproeien, gaat deze langer mee, waardoor u minder snel hoeft te investeren in een nieuwe rijbak. Zo bespaart paardenbak beregening u op termijn ook nog eens geld.

paardenbak-beregening-2

Hoogwaardige beregening van uw paardenbak

De beregeningssystemen van Wilkon bewijzen zich al meer dan 50 jaar door hun uitstekende kwaliteit en optimale betrouwbaarheid. Als totaalpartner voor aanleg, installatie en onderhoud bouwen wij uw installatie dan ook volgens de strengste normen en de laatste technologische ontwikkelingen. Wilt u een rijbak waarin veiligheid, prestaties en rijplezier hand in hand gaan? Kies dan voor beregening van uw paardenbak door Wilkon.

paardenbak-beregening-1

Beregening in nieuwe paardenbak aanleggen

Gaat u een nieuwe paardenbak aanleggen? Dan is het een goed moment om meteen die beregeningsinstallatie in de paardenbak te overwegen. Zo kunnen de polyethyleen leidingen voor het sproeisysteem erg netjes weggewerkt worden tijdens het bouwproces. Maar ook als het gaat om beregening voor een reeds bestaande paardenbak, kunt u bij ons terecht. Wij hebben de juiste ervaring, apparatuur en experts in huis om uw paardenbak beregening op de juiste manier in te richten.

Paardenbak aanleggen? Wilkon!

Wilt u als particulier beregening in uw paardenbak laten aanleggen? Of als vereniging de gehele manege voortaan vrij van stof laten zijn? De luchtvochtigheid in uw rijbakken verbeteren? Wilkon Watermanagement & Techniek staat voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op voor vragen of stuur ons een e-mail. Onze experts geven u graag een indicatie van de kosten, zodat u kunt beslissen of paardenbak beregening bij u past.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar onze projecten?

Bij Wilkon werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Projecten waar we trots op zijn en die we dan ook graag laten zien! Neem gerust een kijkje voor een impressie van wat we zoal doen. En wilt u graag meer weten? Neem voor al uw vragen contact met ons op. We adviseren u graag!

Meer projecten
/