beregening-park.jpg

Beregening park

Parksproeiers en beregening

Met de juiste beregening ligt uw park er altijd prachtig bij. Vergeleken met het beregenen van bijvoorbeeld een gazon brengt parkberegening echter veel extra uitdagingen met zich mee. Eén klein detail over het hoofd zien kan al voor vervelende schades zorgen. Laat de beregening van uw park daarom over aan de specialisten van Wilkon, professionals in watermanagement en techniek sinds 1973.

Offerte aanvragen

Parkberegening, een vak apart

De beregening van een park is een vak apart. In parken en tuinen is bijvoorbeeld vaak sprake van verschillende plantvakken. Ook zijn er regelmatig hoogteverschillen en zijn er lagen vegetatie die elk hun eigen manier van beregening nodig hebben. Daardoor kunnen bepaalde gewassen schade ondervinden van beregening uit andere plantvakken. Het is daarom van groot belang dat de installatie uiterst zorgvuldig wordt ontworpen en aangelegd. Laat dat maar aan de specialisten van Wilkon over!

Beregening van uw park zoals u het wilt

Zowel voor openbaar groen als voor particuliere tuinen en landgoederen verzorgt Wilkon ontwerp, installatie en onderhoud van topkwaliteit beregeningsinstallaties. Dat doen we helemaal op maat. Ieder park is namelijk uniek en vraagt daarom om een eigen beregening. Daarbij kunnen we het u heel makkelijk maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een automatisch systeem dat zelf weet wanneer er een scheut water nodig is? Bovendien stellen we uw installatie zo af dat er precies zoveel water wordt gebruikt als nodig is. Zo voorkomen we dat er water wordt verspild – wel zo duurzaam! En omdat we de installatie netjes en zonder schade ondergronds kunnen aanleggen, wordt de uitstraling van uw park niet verstoord.

Professionele beregening van uw park

Als ervaren specialist in watermanagement en techniek is de beregening van uw gewassen bij Wilkon in vertrouwde en professionele handen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op; we staan graag voor u klaar!

Projecten

Wilkon® is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/