beregening-header-9

Advies en informatie

Advies en informatie

De aanleg van een nieuwe beregeningsinstallatie vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en een specialistische aanpak. Verkeerde keuzes kunnen immers ingrijpende en verstrekkende gevolgen hebben, zowel operationeel als financieel. Deskundig advies en een professionele werkwijze zijn daarom onmisbaar om te waarborgen dat uw beregeningsinstallatie probleemloos en naar behoren functioneert. Wilkon is specialist in watermanagement en techniek sinds 1973 en helpt u hier graag bij!

 

Betrokken en betrouwbaar

Sinds onze oprichting hebben we bij Wilkon vele honderden beregeningsinstallaties aangelegd, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Met onze jarenlange expertise weten wij als geen ander hoe we in iedere situatie een optimale beregeningsinstallatie kunnen aanleggen. In onze werkwijze staan betrokkenheid en betrouwbaarheid centraal. Voordat we uw installatie aanleggen, brengen we dan ook eerst uw wensen en uw situatie in kaart. Op basis daarvan ontvangt u van ons maatwerk advies. Daarbij plukt u de vruchten van meer dan een halve eeuw ervaring. Zo geniet u straks van een topkwaliteit beregeningsinstallatie, die perfect aansluit op uw wensen en waar u jarenlang gebruik van maakt.

 

Wilkon, een begrip in de Benelux

Door de jaren heen is Wilkon in de hele Benelux uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare specialist op het gebied van watermanagement en techniek. Onze installaties blinken uit als het gaat om kwaliteit, bedieningsgemak, duurzaamheid en efficiency. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor deskundig advies op maat en

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/