header-manege.jpg

Beregening manege

Beregening manege

Een goede beregening van uw paardenbak levert niet alleen uw paard, maar ook u als ruiter veel plezier op. Denk bijvoorbeeld aan betere prestaties en optimale veiligheid, maar ook aan een langere levensduur en een gezonde, stofvrije trainingsomgeving. Met ruim 50 jaar ervaring helpen de specialisten van Wilkon u graag met een maatwerk beregeningssysteem voor uw rijbak. Bij ons bent u aan een vertrouwd adres, zowel voor binnen- als voor buitenbakken. 

Offerte aanvragen
beregening-manege-1

Maatwerk beregening van uw paardenbak

Opwaaiend stof is één van de grootste ergernissen onder veel ruiters. Het zorgt niet alleen voor ongemak, maar is ook slecht voor uw gezondheid en die van uw paard. Dit opwaaiende stof wordt veroorzaakt door intensief gebruik enerzijds en een lage luchtvochtigheid anderzijds. Met een goede beregeningsinstallatie voorkomt u deze verstuiving. Daarom stemmen we de beregening van uw paardenbak altijd nauwkeurig en zorgvuldig af op de afmetingen, waterbehoefte en ondergrond. Zo bent u dankzij maatwerk verzekerd van een stofvrije en gezonde rijbak.

beregening-manege-2

Betere veiligheid, hogere prestaties, langere levensduur

Naast de gezondheid van u en uw paard zijn er nog enkele belangrijke redenen voor goede beregening van uw paardenbak. Allereerst de veiligheid - misschien wel het belangrijkste criterium voor een goede rijbak. Een goed beregende rijbodem zorgt namelijk voor een stabiele bodem en daarmee ook voor veilige omstandigheden om paard te rijden. Ook de kwaliteit van het rijvlak en de prestaties van uw paard zijn gebaat bij goede beregening. Bovendien gaat een regelmatig besproeide rijbodem langer mee, waardoor u minder hoeft te investeren in een nieuwe rijbak.

Hoogwaardige beregening van uw paardenbak

De beregeningssystemen van Wilkon bewijzen zich al meer dan 50 jaar door hun uitstekende kwaliteit en optimale betrouwbaarheid. Als totaalpartner voor aanleg, installatie en onderhoud bouwen wij uw installatie dan ook volgens de strengste normen en de laatste technologische ontwikkelingen. Wilt u een rijbak waarin veiligheid, prestaties en rijplezier hand in hand gaan? Kies dan voor beregening van uw paardenbak door Wilkon. Neem voor meer informatie en deskundig advies contact op met onze specialisten; wij staan graag voor u klaar.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in beregening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/