header-brandputten

Brandputten en blusleidingen

Brandputten en blusleidingen

Als u een brandput laat boren, wilt u ervan verzekerd zijn dat deze altijd goed functioneert. Een brandput is immers een betrouwbare blusvoorziening, mits deze goed is geplaatst. Bij Wilkon beschikken we over de benodigde kennis en de juiste apparatuur voor het vakkundig boren van een brandput. Welkom bij Wilkon, al een halve eeuw uw specialist in watermanagement en techniek!

Offerte aanvragen
brandputten-blusleidingen-1

De brandput, de blusvoorziening van vandaag

Gemeenten en bedrijven zijn voor hun blusvoorziening steeds vaker op een brandput aangewezen. Nieuwe woonwijken en bedrijventerreinen zijn doorgaans namelijk niet meer voorzien van leidingen met voldoende debiet voor bluswater. Als gevolg hiervan moeten gemeenten en bedrijven in geval van waterschaarste steeds vaker voor een vervangende blusvoorziening zorgen. Een brandput boren is in zulke gevallen een uitstekende oplossing.

brandputten-blusleidingen-2

Brandputten boren en blusleidingen aanleggen

Ook voor de aanvoer van bluswater gelden steeds strengere eisen. Vanuit de Waterwet en milieuwetgeving, maar ook vanuit sociaal oogpunt, wordt steeds vaker geëist dat drinkwater niet als bluswater mag dienen. Bij Wilkon helpen we u door het aanleggen van blusleidingen die bluswater onttrekken aan het grondwater. Deze blusleidingen kunnen we zowel inpandig als uitpandig aanleggen. Zo boren we niet alleen uw brandput, maar verzorgen we ook de aanvoer van bluswater voor u.

Meer weten over brandputten?

Heeft u een blusvoorziening nodig en bent u benieuwd wat we hierin bij Wilkon voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Onze jarenlange ervaring, gecertificeerde boormeesters, moderne apparatuur en zorgvuldige werkwijze staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Offerte aanvragen

Projecten

Wilkon® is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in bluswatervoorziening.
Met trots presenteren wij u dan ook een selectie van onze projecten!

Meer projecten
/