Technische dienstverlening

Voor diverse vormen van technische dienstverlening kunt u de specialisten van Wilkon inhuren. Bij ons huurt u namelijk niet alleen het materieel, maar zorgen we er meteen voor dat de klus geklaard wordt. Dat is Wilkon: ontzorgen van begin tot eind. Dat doen we met plezier voor aannemers, bouwbedrijven en andere professionals, maar net zo lief voor de particulier. De machines die onder meer onder onze technische dienstverlening vallen zijn:

  • Een minigraver;
  • Een muursleuvenfrezer;
  • Een grondraket;
  • No-dig-apparatuur voor het sleufloos aanleggen van leidingen;
  • Kabeldetectieapparatuur;
  • Een diamantboor;
  • Diverse dompel- en motorpompen.

offerte aanvragen

Bovenstaande is slechts een greep uit ons technische dienstverlening-assortiment. Heeft u een andere machine nodig, waarvan u vermoedt dat wij deze wel kunnen leveren? Neem dan gewoon even contact met ons op en de kans is groot dat uw vermoeden bevestigd wordt. Onze vakmannen hebben bovendien jarenlange ervaring in de technische dienstverlening en weten met iedere denkbare machine om te gaan.

Waarom uw technische dienstverlening uitbesteden?

Binnen een project zijn er soms bepaalde werkzaamheden te doen waar u en uw personeel wellicht minder ervaring mee hebben, het materieel voor ontberen of wat eenvoudigweg te veel tijd kost. In dit soort situaties is het verstandig om een bedrijf als Wilkon in te schakelen voor het uitvoeren van deze deelklus. Zo kunt u gauw weer verder en heeft u bovendien de garantie dat deze lastige klus met succes geklaard wordt.

Daarnaast kunt u ervan op aan dat er bij onze technische dienstverlening uitsluitend gebruikgemaakt wordt van apparaten en machines die voorzien zijn van de benodigde veiligheidspapieren en de daarvoor bedoelde keuringen hebben ondergaan. Dit niet in de laatste plaats omdat ons eigen personeel ermee werkt en we natuurlijk geen ongelukken willen. Uw personeel loopt dus geen risico en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan bent u vanzelfsprekend niet aansprakelijk.

Overige diensten

Naast voor technische dienstverlening kunt u bij Wilkon voor nog vele andere soorten diensten terecht. We zijn met name gespecialiseerd in de aanleg van beregeningsinstallaties/sproeisystemen en alles wat daarbij komt kijken. De diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn verder:

Meer weten over onze technische dienstverlening?

Heeft u vragen over onze machines of de uitvoering van een bepaalde klus? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0578 - 701068 (vestiging Epe) of 0341 - 263326 (Nunspeet) of via een e-mail naar info@wilkon.nl. Graag komen we u binnenkort ook helpen met onze technische dienstverlening!

Technische dienstverlening | Wilkon Technische dienstverlening | Wilkon Technische dienstverlening | Wilkon